AcasăSPORTBecali: "Castigam titlul, cea mai frumoasa bucurie, mai tare ca la Revolutie!"

Becali: „Castigam titlul, cea mai frumoasa bucurie, mai tare ca la Revolutie!”

Gigi Becali

Gigi Becali a declarat dupa victoria din meciul cu Otelul Galati, scor 2-1, ca este convins ca echipa sa va castiga titlul in acest sezon, precizand ca atunci va fi cea mai frumoasa bucurie, „mai multi oameni decat la Revolutie”.

Gigi Becali

„Daca Steaua castiga titlul anul asta veti vedea cea mai frumasa bucurie, ca la Revolutie, mai multi oameni decat la Revolutie. Normal ca o sa-l castigam. As vrea sa ne batem cu CFR la titlu in ultima etapa, 27-0 ii batem”, a spus Becali la Digi Sport.

Gigi Becali a precizat ca in mod normal nu discuta cu jucatorii, dar a vorbit la telefon cu Mihai Costea si i-a spus acestuia ca va inscrie. „Galatenii au dat golul ala, e adevarat ca n-am jucat nici noi in prima repriza. Asa a fost strategia, Steaua lesinata. L-a surprins Stoichita pe Dorinel Munteanu. Un consilier de la Bruxelles mi-a dat un telefon prin satelit si am vorbit de la Muntele Athos cu MM si mi l-a dat pe Mihai Costea la telefon. I-am zis: <<Eu tot mai am increder in tine, sa fii tare, vei intra in repriza a doua si vei da gol>>. Eu nu vorbesc deloc cu jucatorii, dar asa am simtit”, a afirmat el, adaugand ca Mihai Stoichita a aratat ca este un mare antrenor prin schimbarile facute.

Finantatorul a mentionat ca spera ca in etapa urmatoare echipa Concordia Chiajna sa se impuna in meciul cu liderul CFR Cluj si astfel Steaua sa ajunga pe prima pozitie a clasamentului. „Eu sper ca Chiajna sa ne duca pe locul 1, etapa viitoare. Am stabilit cu finul (n.r. – Cristian Borcea, de la Dinamo) sa castigam amandoi”, a mai spus Becali.

 

 

author avatar
Ciprian Purice
165 afisari

2 COMENTARII

  1. Mai tare ca la revolutie ??? Asta nu ar trebui sa o zica pt ca fara revolutie nu ar mai fi acaparat atat de mult din venitul Romaniei. Unde e rusinea ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger