AcasăSPORTBecali afla MAINE daca pleaca in Germania la operatie

Becali afla MAINE daca pleaca in Germania la operatie

Miscare cu totul neasteptata facuta de Gigi Becali. Miercuri, la Tribunalul Constanta, patronul Stelei a fost aparat de avocatul Maria Vasii, care zilele trecute l-a scos din inchisoare pe Cristian Cioaca.

Gigi Becali asteapta cu emotie verdictul judecatorilor

Cu toate acestea, instanta de judecata a amanat pentru astazi pronuntarea in cazul solicitarii lui Gigi Becali de intrerupere a pedepsei pe motive medicale. Magistratii Tribunalului Constanta au luat act, totusi, de raportul medico-legal intocmit de catre Serviciul de Medicina Legala Constanta, urmand sa stabileasca daca se impune intreruperea pedepsei pentru ca Gigi Becali sa fie supus unei interventii chirurgicale la coloana vertebrala. In fata judecatorilor, latifundiarul a declarat ca la dosar sunt depuse cinci opinii ale unor medici neurochirurgi, toti concluzionand ca interventia chirurgicala este iminenta: „Cand cinci opinii ale medicilor neurochirurgi, intre care si medicul Ciurea, care este cel mai mare din Romania, arata ca daca nu se face operatia este pericol de paralizie, nimeni nu ma poate obliga sa fac aceasta interventie la un doctor pe care il vor institutiile statului”.
In cererea sa de eliberare conditionata, Gigi Becali a trecut permisiunea de a parasi tara, pentru a merge sa se opereze in Germania, la Munchen, acolo unde profeseaza medicul sau currant.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
135 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger