AcasăSPORTBecali a inchiriat baza de la Domnesti si pentru 2017!

Becali a inchiriat baza de la Domnesti si pentru 2017!

Reghecampf este „vinovat” de mutarea Stelei la Domnesti

Pe zi ce trece, revenirea Stelei in Ghencea devine o utopie. Mai mult, ultimele actiuni intreprinse de oficialii campioanei arata care sunt planurile de viitor.

Reghecampf este „vinovat” de mutarea Stelei la Domnesti

Multumit de conditiile intalnite la Domnesti, Laurentiu Reghecampf i-a cerut lui Gigi Becali sa inchirieze baza sportiva din Ilfov pe o perioada mai mare de timp. Astfel, la insistentele antrenorului sau, latifundiarul a semnat contractul care „leaga” echipa Steaua de Domnesti pana la finalul sezonului viitor! Cu alte cuvinte, „ros-albastrii” se muta in comunca de langa Capitala cel putin pana in vara lui 2017. La un pret de numai 6.000 de euro pe luna, stelilstii beneficiaza de conditii excelente de pregatire: terenuri cu nocturna, sauna, sala de mese etc.
Din cate se pare, Gigi Becali a obtinut acordul proprietarului sa faca investitii in baza din Domnesti. Tot la rugamintea lui Reghecampf se va construi inca un teren de antrenament, dar si o sala de forta noua,  dotata cu aparatura de ultima generatie. Astfel stand lucrurile, complexul din Ghencea ori va fi scos la vanzare, ori va deveni atractiv pentru investitiile imobiliare, in acest sens existand numeroase presiuni pentru construirea unor ansambluri rezidentiale pe acele terenuri.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
381 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger