AcasăSPORTBecali: „Reghe, mai astept doua, trei etape!”

Becali: „Reghe, mai astept doua, trei etape!”

Cand Becali tuna, Reghecampf nu poate decat sa lase capul jos

Ce parea una dintre cele mai puternice echipe din fotbalul romanesc se indreapta cu pasi repezi spre inca un dezastru marca „Gigi Becali”.

Cand Becali tuna, Reghecampf nu poate decat sa lase capul jos

Patronul Stelei nu o spune raspicat, dar pare ca s-a plictisit sa fie luat drept gasca de Laurentiu Reghecampf. Ultimul meci cu Dinamo, remiza din campionat (1-1), l-a scos din sarite pe latifundiar. Chiar daca a incercat sa evite declansarea unui nou scandal, Becali a lasat sa-i scape un mic… ultimatum dictat antrenorului: ori castiga urmatoarele partide si o face de o maniera categorica, ori isi face bagajele! Cu alte cuvinte, rabdarea lui Gigi mai tine doar pana la finalul acestei luni; din aprilie, este decis sa ia haturile in maini daca nu vrea sa puna cruce milioanelor de euro care il asteapta in Liga Campionilor.
„Au fost foarte multe meciuri in care am pierdut, dar am dominat. Acum, ma pune pe ganduri. Sunt de 13-14 ani in fotbal, dar inca nu inteleg fotbalul. Eu zic ca am luat cei mai buni jucatori care erau pe piata la ora aia. Insa, sa ajungi dupa aia sa te tina Dinamo 30 de minute in poarta… deja ma deranjeaza. Sa joci 60 de minute, dar dupa aia sa te tina Dinamo la zid… Trebuia sa-si alerge adversarul si dupa aia sa mai inscriem”, a rabufnit Gigi Becali la Digi Sport. Si a fost doar inceputul, intrucat patronul Stelei l-a tintit direct pe Reghecampf: „Am vorbit cu el si mi-a spus ca nu am tinut mingea la mijloc. Va dati seama, daca eu am ajuns sa spun ca m-a dominat Dinamo, va dati seama cat sunt de suparat? Nu iau acum nicio masura, pentru ca l-am lasat pe Reghe sa faca ce vrea el. I-am facut toate poftele, inca mai am incredere in el. Dar mai astept doar doua-trei meciuri”.

Altfel, Paul Papp si Timo Gebhart sunt „out”!

Chiar daca afirma ca nu se implica la echipa, Gigi Becali i-a trasat deja o misiune „neamtului” Laurentiu Reghecampf: Paul Papp si Timo Gebhart nu mai au ce cauta pe teren la meciurile Stelei! S-a umplut paharul cu Papp. Cand a facut greselile alea cu Mirel, am zis sa-l lasam sa joace, am trecut cu vederea. Acum, deja s-a umplut paharul! Nu se poate ca tot timpul sa ne distruga in halul asta! Inseamna ca el are momente cand doarme in teren”, a tunat Gigi, care nu l-a uitat nici pe Timo Gebhart, jucator transferat cu surle si trambite.
Gebhart, saracul, nu mai poate sa joace fotbal. Cand a venit la Steaua, am facut doua contracte cu el. Primul, cu 5.000 de euro timp de sase luni si dupa aia ii prelungeam pe alti doi ani. Eu am vorbit cu Reghe si i-am spus ca ii dau 5.000 pe luna, nu-i nicio problema. El a promis ca da 10 goluri, dar eu cred ca nu va da nici jumatate de gol. Sa ma ierte, dar pe mine nu poate sa ma pacaleasca, pana se intoarce el, vine baba cu colacii”.

Gigi, pus sub acuzare in dosarul lui Puiu Popoviciu

In alta ordine de idei, patronul Stelei s-a ales cu un nou dosar penal instrumentat de procurorii anticoruptie. DNA l-a pus oficial sub acuzare pentru favorizarea infractorului si marturie mincinoasa in dosarul in care afaceristul Puiu Popoviciu este acuzat de complicitate la abuz in serviciu si dare de mita.
Ieri, la iesirea din sediul DNA, Gigi Becali a declarat ca nu intelege cum ar putea schimba o declaratie data de el deznodamantul unui astfel de caz: „Mi-au adus la cunostinta… Ce vrea Dumnezeu! Avocat si gata. Acuzatia este de abuz in serviciu, pai nici nu conteaza ce spun eu sau ce declar eu in acest caz. Conteaza actele si ce demonstreaza actele. Ce pot sa stiu eu ca sa schimbe un act si o stampila a statului roman. Nu am cum, sunt acte, evaluari. Infractiunea nu se dovedeste prin acte”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
280 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger