AcasăSPORTBayern Munchen - Borussia Dortmund, finala UEFA Champions League, este LIVE aici

Bayern Munchen – Borussia Dortmund, finala UEFA Champions League, este LIVE aici

Bayern Munchen si Borussia Dortmund se intalnesc in aceasta seara, de la 21.45, pe Wembley Arena, in cel mai important meci al sezonului, finala UEFA Champions League.

Min. 95 – Este final de meci pe Wembley Arena. Bayern se impune, cu 2-1, si castiga Liga Campionilor, dupa o finala pe care a dominat-o incepand cu minutul 30.

Min. 94 – Intra si Mario Gomez in locul lui Mandzukic.

Min. 90 – A intrat Schieber in locul lui Kuba. A intrat Nuri Sahin in locul lui Bender. A intrat si Gustavo Luiz in locul lui Ribery. Dar ce se mai poate intampla in finalul acestei partide?

Min. 89 Bayern – Borussia 2-1. Robben patrunde prin defensiva adversa ca prin branza si inscrie cu un sut plasat, pe langa Weidenfeller. Olandezul pare ca a marcat golul victoriei!

Min. 87 – Schweinsteiger prinde si el un sut in forta de la 20 de metri si Weidenfeller scoate cu greu in corner. Borussia este groggy in finalul acestei partide. Elevii lui Jurgen Klopp se chinuie sa reziste pentru a duce meciul in prelungiri.

Min. 76 – David Alaba prinde un sut fabulos de la 30 de metri si Weidenfeller scoate incredibil in corner.

Min. 74 – Grosskreutz si Ribery sunt ingalbeniti dupa o ciondaneala.

Min. 72 – Ocazie uriasa ratata de Bayern! Thomas Muller trece in viteza de Weidenfeller, trimite spre poarta goala, dar Subotic intervine si respinge miraculos de pe linia portii, desi spre balon se indrepta si Ribery pentru a-l impinge in plasa.

Min. 68 Bayern – Borussia 1-1. Gundogan transforma un penalty acordat in urma unui fault comis de Dante asupra lui Marco Reus. Fundasul brazilian a scapat de eliminare. Centralul l-a iertat de al doilea cartonas galben, Dante mai avand un galben din prima repriza.

Min. 60 Bayern – Borussia 1-0. Ribery il lanseaza excelent pe Robben, acesta patrunde pe stanga, centreaza dintr-un unghi greu si Mandzukic inscrie cu o reluare din cativa metri.

Min. 59 – Mandzukic reia cu capul, dupa un corner, dar trimite pe directia portarului si Weidenfeller retine.

22.47 – Borussia a avut lovitura de start in repriza a doua.

Min. 45 – Este pauza pe Wembley Arena. Bayern si Borussia sunt la egalitate, 0-0, dupa o prima repriza extrem de spectaculoasa si in care ambele echipe au ratat numeroase ocazii.

Min. 43 – Inca o ocazie marca Robben. Olandezul scapa singur, suteaza in forta, dar il ia la tinta pe Weidenfeller, goalkeeperul lui Dortmund reusind sa respinga.

Min. 35 – Lewandowski preia frumos pe langa un adversar, suteaza din 12 metri si Neuer scoate cu emotii.

Min. 30 – Robben scapa singur pe dreapta, inteapa balonul si Weidenfeller scoate incredibil in corner. Inca o ocazie uriasa a lui Bayern!

Min. 29 – Dante vede cartonasul galben pentru un fault tare asupra lui Marco Reus.

Min. 26 – In sfarsit iese si Bayern la joc. Mandzukic reia cu capul din 6 metri si Weidenfeller scoate incredibil de sub transversala. Ribery centreaza de pe dreapta, din corner, Javi Martinez reia cu capul si mingea se duce milimetric peste transversala. Meci fantastic pe Wembley Arena!

Min. 22 – Bender suteaza frumos, din unghi, spre coltul lung si Neuer retine. A patra ocazie importanta ratata de Borussia pana acum!

Min. 19 – Reus patrunde frumos pe stanga, suteaza in forta si Neuer scoate cu mari emotii.

Min. 15 – Presiunea la poarta lui Bayern creste. Reus centreaza de pe dreapta, Kuba reia din vole si Neuer respinge fantastic in corner.

Min. 14 – Lewandowski prinde un sut fabulos de la 30 de metri si Neuer scoate cu greu din vinclu. Bayern nu exista pe teren in startul acestei partide!

Min. 7 – Borussia controleaza jocul in startul intalnirii. Gruparea din Dortmund a avut deja doua cornere.

21.46 – Bayern a avut lovitura de start a meciului. Vremea este ideala pentru fotbal la Londra, Wembley Arena este full, peste 80.000 de spectatori fiind in tribune. Terenul se prezinta in conditii perfecte.

Bayern Munchen, antrenata de Jupp Heynckes, incepe cu Neuer – Lahm, Boateng, Dante, David Alaba – Javi Martinez, Schweinsteiger – Robben, Thomas Muller, Ribery – Mandzukic. Rezerve sunt Starke, Van Buyten, Shaqiri, Gustavo Luiz, Timosciuk, Claudio Pizarro, Mario Gomez.

Borussia Dortmund, antrenata de Jurgen Klopp, incepe cu Weidenfeller – Piszczek, Subotic, Hummels, Schmelzer – Gundogan, Bender – Blaszczykowski, Reus, Grosskreutz – Lewandowski. Rezerve sunt Langerak, Kirch, Felipe Santana, Kehl, Leitner, Nuri Sahin, Schieber.

MECIUL ESTE LIVE VIDEO AICI

author avatar
Cristi Ionita
1.177 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger