AcasăSPORTBAYERN - CHELSEA este finala UEFA CHAMPIONS LEAGUE de la MUNCHEN

BAYERN – CHELSEA este finala UEFA CHAMPIONS LEAGUE de la MUNCHEN

BAYERN Munchen este a doua formatie calificata in finala UEFA CHAMPIONS LEAGUE, dupa CHELSEA, nemtii calificandu-se la penaltiuri in dauna marii favorite, REAL MADRID.

Aproape nimeni nu credea in sansa lui Bayern, desi trupa lui Jupp Heynckes se impusese cu 2-1 in tur, pe teren propriu.

Totusi, nemtii au fost nemti pana la capat si au dat lovitura, chiar daca Real avea 2-0 in minutul 15 al returului de pe „Santiago Bernabeu”.

Cristiano Ronaldo a luat meciul pe cont propriu si a reusit o dubla rapida, dar Bayern nu a cedat, s-a batut pana la capat si a predat o adevarata lectie de fotbal la Madrid.

Chiar daca a marcat o singura data, prin Robben, din penalty, Bayern a ratat ocazie dupa ocazie si a reusit sa o domine pe Real in stilul celor de la Barcelona.

A fost 2-1 dupa 90 de minute si s-a intrat in prelungiri. Reprizele suplimentare au demonstrat ca Bayern ramane vioara intai a meciului, desi ambele echipe erau epuizate.

Cristiano Ronaldo s-a stins incet, dar sigur, super-starul portughez intrecandu-se in interventii care mai de care mai caraghioase in prelungiri.

Pana la urma s-a ajuns la 11 metri, acolo unde Real a fost tradata de cei mai siguri oameni si Bayern s-a impus, cu 3-1.

Cristiano Ronaldo si Kaka au ratat primele doua penaltiuri ale gazdelor, ambele aparate de Neuer, doar paradele lui Casillas, la suturile lui Kroos si Lahm, mentinand Realul in viata.

Alaba, Gomez si Schweinsteiger au punctat pentru nemti, Xabi Alonso a marcat golul de onoare al Realului si Sergio Ramos a sutat in peluza, consfintind seara mizerabila a trupei antrenate de Jose Mourinho.

Bayern joaca pe 19 mai, pe teren propriu, finala UEFA Champions League impotriva lui Chelsea. Ambele formatii vor fi decimate de accidentari si suspendari, insa bucuria eliminarii unor echipe precum Real Madrid si Barcelona plusul surplusul de venituri nu pot strica bucuria nemtilor si englezilor.

author avatar
Cristi Ionita
876 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger