AcasăSPORTBataie generala la Petrolul - Gaz Metan. Fotbalistii s-au altoit ca-n filme!...

Bataie generala la Petrolul – Gaz Metan. Fotbalistii s-au altoit ca-n filme! (VIDEO)

Campionatul national de fotbal se incheie cu un meci de trista amintire la Ploiesti, Petrolul si Gaz Metan Medias incheind la egalitate, 1-1, o confruntare dominata de nervi.

Ploiestenii aveau nevoie de o victorie pentru a-si asigura locul de Europa League, insa elevii lui Cosmin Contra au facut un meci modest.

Mediesenii au profitat si au deschis scorul inainte de pauza, Vitinho Medeiros punctand la capatul unui contraatac fulger.

In minutul 63 a inceput nebunia. Geraldo Alves, cu un cartonas galben la activ, a facut un fault grosolan si a fost trimis mai devreme la vestiare.

Eliminarea a dus la o bataie generala, cu Bornescu si Bawab in prim plan. Portarul Petrolului l-a muscat de mai multe ori de brat pe Bawab. Iordanianul a ripostat si l-a lovit pe goalkeeper cu pumnul in plina figura, amandoi fiind eliminati.

In urma acestui incident, Bornescu si Bawab au fost eliminati

Dupa 6-7 minute de bataie generala, si-a intrat in paine centralul Sebastian Coltescu, cel care a impartit cu darnicie cartonase. Astfel s-a ajuns ca alti trei fotbalisti, toti de la Gaz Metan Medias, sa fie eliminati: Cristi Todea, Zaharia si Muth.

Asa arata umarul lui Bawab dupa incidentul cu Bornescu

La ultima faza a meciului, Hamza a restabilit egalitatea, transformand un penalty. Atacantul Petrolului a marcat golul prin care ploiestenii si-au asigurat locul de Europa League, indiferent de ce vor face in finala Cupei cu CFR Cluj.

Desi au asigurat locul de Europa League, iar la finala Cupei vor evolua fara doi jucatori de baza, Bornescu si Geraldo, ambii suspendati, ploiestenii sunt decisi sa faca totul pentru a-si trece in palmares un nou trofeu.

sursa foto: observatorulph.ro

[youtube]DJG7Hg5eJE0[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
615 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger