AcasăSPORTBataie ca-n filme in Rusia, cu Dan Petrescu in prim-plan (VIDEO)

Bataie ca-n filme in Rusia, cu Dan Petrescu in prim-plan (VIDEO)

Dinamo Moscova, formatia antrenata de Dan Petrescu, a facut un pas gresit in lupta pentru locurile de Europa League, moscovitii pierzand duminica, scor 0-1, meciul cu Alania Vladikavkaz, din deplasare, din etapa a 29-a a campionatului de fotbal al Rusiei.

Desi se afla pe ultimul loc si deja a retrogradat, Alania, probabil motivata financiar de rivalele lui Dinamo Moscova, si-a vandut scump pielea si chiar a reusit o victorie istorica.

Singurul gol al meciului a venit in minutul 71, si a fost marcat de ungurul Tamas Priskin.

Meciul a fost extrem de incins, iar finalul apoteotic. Jucatorii celor doua formatii s-au luat la bataie, cu cateva minute inainte de final, patru fotbalisti, cate doi de la fiecare formatie, fiind eliminati.

Gruzinul Chanturia, de la Alania, a fost capul rautatilor, dar, pe langa el, au mai fost trimisi la cabine si Neco, de la gazde, si Dzsudzsak si Kokorin, ambii de la oaspeti.

Dan Petrescu si-a stapanit cu greu elevii, iar dupa meci a precizat ca jucatorii sai nu ar fi trebuit sa riposteze, dar ca frustrarea si-a spus cuvantul.

Dinamo a dominat clar disputa, raportul ocaziilor fiind 8-3 in favoarea moscovitilor, dar mingea parca nu a vrut sa intre in poarta lui Dzhanaev.

In urma infrangerii suferite duminica, Dinamo Moscova a coborat pe locul 6 in clasament, in spatele formatiilor Kuban Krasnodar si Spartak Moscova.

[youtube]Y0lpECcUDds[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
504 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger