AcasăSPORTBastos sauditul. Fostul atacant al CFR-ului, primit cu alai la Riyadh

Bastos sauditul. Fostul atacant al CFR-ului, primit cu alai la Riyadh

Fotografiat de sustinatorii lui Al Nassr

Atacantul Rafael Bastos, unul dintre cei mai buni jucatori ai CFR Cluj in campania europeana 2012-2013, a fost primit ca un zeu la Riyadh.

Fotografiat de sustinatorii lui Al Nassr

Vandut de CFR Cluj contra sumei de 2,7 milioane de euro, brazilianul a semnat un contract pe doi ani si jumatate cu gruparea saudita Al Nassr, iar la sosirea sa pe Aeroportul King Khalid, nu mica i-a fost mirarea sa constate ca fanii noii sale formatii au venit in numar foarte mare pentru a-l intampina.

Bastos este "magicianul brazilian"

Ieri dimineata, suporterii lui Al Nassr – a patra forta a campionatului saudit, dupa Al Hilal, Al Ittihad si Al Shabab – au organizat o primire fastuoasa noului star „aterizat” din UEFA Champions League, fiind de notorietate faptul ca arabii apreciaza jucatorii si tehnicienii care participa in cea mai importanta competitie fotbalistica europeana inter-cluburi.

Escortat cu greu de politie si oficialii clubului Al Nassr

CFR Cluj nu a primit inca suma stipulata in contractul incheiat cu Al Nassr, dar sunt informatii potrivit carora gruparea din Riyadh va plati cele 2,7 milioane de euro in cel mai scurt timp. In varsta de 27 de ani, Bastos reprezinta inca o afacere reusita pentru trupa ardeleana, brazilianul fiind adus gratis in „Gruia” in toamna anului 2010.

Aeroportul "King Khalid", asaltat de microbisti

Interesant este ca in vara anului trecut, tehnicianul Ioan Andone a dorit sa renunte la serviciile fotbalistului, atat din cauza ineficacitatii sud-americanului, dar mai ales din pricina derapajelor comportamentale ale acestuia. La jumatatea sezonului in Pro League, Al Nassr ocupa locul 4, la 9 puncte in urma liderului surpriza Al Fateh. Rafael Bastos va debuta la noua sa echipa pe 21 ianuarie, in confruntarea din deplasare cu Al Ahli.

author avatar
Cristi Ionita
200 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger