AcasăSPORTBasescu si Ponta trebuie sa se teama. Un sportiv le-a pus gand...

Basescu si Ponta trebuie sa se teama. Un sportiv le-a pus gand rau!

Angrenati in diferite dueluri politice, presedintele Romaniei, Traian Basescu, si premierul Romaniei, Victor Ponta, s-au trezit peste noapte cu provocari venite din partea unui sportiv roman.

Considerat „cel mai patriot dintre sportivii romani”, luptatorul de K1 Ionut „Pitbull” Atodiresei a anuntat ca Basescu si Ponta ar fi cei mai dificili adversari ai sai, daca ar fi sa aleaga vreun politician cu care sa se bata.

„Cu siguranta ar fi cei mai puternici adversari pe care i-as putea intalni, dar as lupta cu ei pana la capat. La fel ca si mine, cei doi sunt adevarati luptatori, insa in domeniul lor” a declarat „Pitbull” Atodiresei intr-un interviu acordat pentru ziare.com.

Luptator de kickboxing de 10 ani, Atodiresei a recunoscut ca au fost anumite momente in care a vrut sa se retraga, „mai ales din cauza oboselii si a lipsei banilor”, dar se felicita ca nu a facut-o.

Si, pana sa se infrunte in ring cu Basescu sau Ponta, „Pitbull” Atodiresei se va bate sambata, la Craiova, in Superkombat World Grand Prix II, intr-un meci eliminatoriu pentru titlul de campion mondial la categoria 65 de kilograme. Romanul urmeaza sa-l infrunte pe grecul Stauros Exakoustidis.

De altfel, gala de la Craiova programeaza o sumedenie de meciuri interesante, acesta fiind si motivul pentru care Eduard Irimia, presedintele Superkombat, se asteapta ca Sala Polivalenta sa fie arhiplina.

Claudiu Badoi il va infrunta pe grecul Stelios Papadopoulos, intr-un meci eliminatoriu pentru titlul de campion mondial la categoria 71 de kilograme.

Germanul Nikolaj Falin, spaniolul Frank Munoz, rusul Vladimir Toktasinov si romanul Sebastian Ciobanu se vor infrunta intr-o piramida de 4 al carui mare premiu este un loc la Superkombat Final Elimination.

Catalin Morosanu revine in ring dupa o pauza de doua luni, el urmand sa-l infrunte pe Eduardo Mendes, din Insulele Capului Verde.

Nu in ultimul rand, Benny Adegbuyi se bate cu surinamezul Jairzinho Rozenstruik, intr-un meci extrem de important pentru roman. Benny cauta sa-si ia revansa dupa ce surinamezul i-a aplicat prima infrangere din cariera sa de luptator profesionist in 2011.

author avatar
Cristi Ionita
425 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger