AcasăSPORTBaschetbalist de la Gaz Metan Medias, internat la psihiatrie. A fost gasit...

Baschetbalist de la Gaz Metan Medias, internat la psihiatrie. A fost gasit cu sange pe fata!

Caz incredibil petrecut, miercuri, la Medias, unde un baschetbalist american a suferit o cadere psihica si a fost internat la un spital de psihiatrie.

Kevin Thompson (25 de ani), absolvent al Dakota University, venise de cateva zile la Medias si urma sa semneze un contract cu gruparea antrenata de Ovidiu Teleaba.

Thompson a fost unul dintre cei mai buni jucatori din Campionatul American Universitar si mediesenii aveau referinte excelente despre el. Totusi, newscluj.ro anunta ca miercuri, la primul antrenament programat in ziua respectiva, jucatorul a inceput sa alerge de unul singur prin sala, sa urle si sa spuna ca aude voci.

Speriat, antrenorul Ovidiu Teleaba a chemat rapid o ambulanta, dar si un echipaj de la Politia Locala. Thompson a fost imobilizat si dus la Spitalul Municipal din Medias, de unde a reusit sa fuga.

Zeci de politisti au pornit in cautarea americanului, Thompson fiind gasit in cele din urma pe marginea raului Tarnava, plin de sange. Plin de zgarieturi pe fata si pe corp, Thompson a fost transportat la Spitalul de Psihiatrie Sibiu, unde este tinut sub supraveghere si la aceasta ora.

Conform sursei amintite, antrenorul Ovidiu Teleaba asteapta rezultatul testelor efectuate de medicii de la spitalul din Sibiu si vrea sa vada daca derapajul lui Thompson a fost o problema izolata sau americanul sufera, intr-adevar, de afectiuni psihice.

author avatar
Cristi Ionita
349 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger