AcasăSPORTBarcelona tremura: dosarul „Fuentes”, facut public

Barcelona tremura: dosarul „Fuentes”, facut public

Emotii in Catalunia dupa ce un judecator a decis ca toate cele 211 pungi de sange centrifugat confiscate de Guardia Civil din laboratorul doctorului Eufemiano Fuentes sa fie predate autoritatilor competente. Adica, Agentia Mondiala Antidoping, Uniunea Ciclista Internationala, Comitetul Olimpic Spaniol si, evident, presei!

Decizia reprezinta o adevarata lovitura data Spaniei, tara despre care s-a speculat indelung ca intentionat a tergiversat luarea unei decizii in acest caz. De numele doctorului Fuentes se leaga multe dintre suspiciunile care planeaza asupra campioanei FC Barcelona. Dar, printre alti clienti de seama, il regasim  si pe tenismenul Rafael Nadal.

Presa de la Madrid asteapta ca rezultatele analizelor sa arate ce au consumat cu adevarat vedetele Barcelonei, de la Ronaldinho si pana la Leo Messi. Reamintim ca, in 2006, dupa un raid al politistilor spanioli s-a gasit in apartamentul doctorului Fuentes peste doua sute de pungi de sange tratat, ordonate in functie de sporturi (fotbal, ciclism, tenis, handbal etc) si de coduri de utilizator.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
341 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger