AcasăSPORTBarcelona si Real Madrid au facut 2-2 pe "Camp Nou" si par...

Barcelona si Real Madrid au facut 2-2 pe „Camp Nou” si par multumite

Messi si Ronaldo au fost vedetele serii pe "Camp Nou"

Disputat duminica seara si incheiat la egalitate, 2-2, al treilea El Clasico din acest sezon, dupa cele doua din Supercupa Spaniei, a fost mai degraba un duel al pacii, doar dublele lui Leo Messi si Cristiano Ronaldo incingand atmosfera pe „Camp Nou”.

Messi si Ronaldo au fost vedetele serii pe "Camp Nou"

Obisnuiti cu scandalurile si cartonasele rosii la ultimele dueluri dintre „extraterestri” si „galactici”, microbistii au avut parte duminica seara de un duel de la distanta intre cei doi superjucatori: Messi si Cristiano Ronaldo. Desi Realul ramane la opt puncte in urma Barcelonei, ambele formatii au fost multumite de egalul de pe „Camp Nou”.

Antrenorii au fost satisfacuti de rezultat

De altfel, pacea a domnit si dupa finalul intalnirii, sagetile trimise catre adversarul de moarte fiind mai degraba firave. „Galacticii” au cerut un penalty la o cadere in careu a lui Ronaldo, insa, la final, Mourinho a fost auzit declarand ca „Realul este un club prea mare pentru a sta intr-o astfel de faza, daca meritam sa batem, trebuia sa o facem clar, fara dubii”.

Jurnalistii spanioli sustin ca cei doi jucatori sunt "de pe alta Planeta"

De partea cealalta, capitanul Xavi stie ca Barcelona s-ar fi putut distanta la 11 puncte, in cazul unei victorii, dar concluzia sa a fost ca „exista posibilitatea si ca Realul sa se apropie la cinci puncte, rezultatul egalitate este unul echitabil”. De altfel, Barcelona si Real au fost egale si la sustinatoare celebre. Lady GaGa a venit la Barcelona, pentru un concert, imbracata in tricoul catalanilor, in timp ce Jennifer Lopez a fost zarita in capitala Spaniei, purtand un tricou al Realului. Si in tribunele stadionului „Camp Nou” s-au aflat numeroase VIP-uri, Magic Johnson, fostul mare baschetbalist american, ramanand impresionat mai degraba de atmosfera facuta de fani.

author avatar
Cristi Ionita
310 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger