AcasăSPORTBarcelona si-a stabilit tintele pentru 2013. Vezi pe cine vor catalanii!

Barcelona si-a stabilit tintele pentru 2013. Vezi pe cine vor catalanii!

Sezonul foarte bun pe care il are FC Barcelona i-a facut pe sefii gruparii catalane sa anunte ca principalul obiectiv este mentinerea actualului lot de jucatori.

De altfel, cu o singura exceptie, portarul Victor Valdes, care a refuzat sa semneze prelungirea contractului, toti ceilalti componenti ai lotului antrenat de Tito Vilanova au sanse mari sa imbrace tricoul Barcelonei si in sezonul 2013-2014.

Asta ar insemna ca David Villa sau Dani Alves, fotbalisti curtati si ei de echipe de top din Premier League, au acceptat sa ramana sub comanda lui Vilanova.

In schimb, Barcelona anunta deja ca va puncta timid pe piata transferurilor in vara, formatia catalana mizand doar pe aducerea unui portar si a unui fundas central pentru completarea lotului.

Pentru postul de portar exista trei variante:

– Pepe Reina, de la FC Liverpool, goalkeeper crescut la La Masia, celebra Academie a Barcelonei;

– David De Gea, care nu s-a acomodat la Manchester United, unde ar putea fi inlocuit chiar de Victor Valdes;

– belgianul Thibaut Courtois, portar imprumutat de Chelsea la Atletico Madrid si pentru care londonezii solicita 12 milioane de euro.

Pentru postul de fundas central cele mai mari sanse sa imbrace tricoul Barcelonei din vara le are brazilianul Marcos Coreea Marquinhos, pustiul-minune din defensiva Romei, jucator care la nici 19 ani a ajuns titular de drept pe Olimpico.

author avatar
Cristi Ionita
215 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger