AcasăSPORTBARCELONA - REAL MADRID 1-2 Real Madrid este campioana Spaniei

BARCELONA – REAL MADRID 1-2 Real Madrid este campioana Spaniei

Real Madrid a devenit, in proportie de 99%, campioana Spaniei, dupa ce s-a impus, cu 2-1, pe terenul formatiei FC Barcelona si s-a distanta la sapte puncte in clasament, cu numai patru etape inainte de final.

Min. 95 – Este final de meci pe Camp Nou. Real Madrid obtine o victorie meritata, dupa un meci in care trupa lui Jose Mourinho a profitat din plin de neinspiratia lui Guardiola si a elevilor sai.

Min. 94 – Cristiano Ronaldo are golul de 3-1 in varful ghetei, dar inalta zmeul de la numai 3 metri de poarta adversa.

Min. 93 – Intra si Higuain in locul lui Benzema.

Min. 89 – Intra Callejon in locul lui Mesut Ozil.

Min. 86 – Mascherano vede cartonasul galben pentru un fault comis asupra lui Cristiano Ronaldo.

Min. 83 – Benzema are ocazia sa inchida jocul, dar este egoist, suteaza slab, pe centru si Victor Valdes retine. Francezul putea pasa fara probleme catre Cristiano Ronaldo, care se afla in pozitie ideala.

Min. 80 – Intra Fabregas in locul lui Tello. Este o schimbare care putea fi facuta cu mult mai devreme. Tanarul Tello si-a batut joc de cel putin 10 atacuri ale Barcelonei.

Min. 78 – Granero vede cartonasul galben pentru un fault asupra lui Messi.

Min. 77 – Dani Alves vede cartonasul galben pentru o intrare dura asupra lui Cristiano Ronaldo. Vede galben si Mesut Ozil pentru trageri de timp. Jucatorii Barcelonei par marcati de golul primit.

Min. 74 – Schimbari in cele doua formatii. Pedro a intrat in locul lui Adriano. Granero a intrat in locul lui Di Maria.

Min. 73 Barcelona – Real Madrid 1-2. Bucuria catalanilor a durat doar doua minute. Ozil il lanseaza excelent pe Cristiano Ronaldo, acesta profita de neinspiratia defensivei catalane si il executa pe Victor Valdes cu un sut pe coltul scurt.

Min. 71 Barcelona – Real Madrid 1-1. Inspiratia lui Guardiola da roada. Alexis Sanchez egaleaza la a doua atingere a balonului. Messi a luat o actiune pe cont propriu, i-a trimis lui Tello, acesta a sutat slab, Casillas a respins, mingea a revenit in careul madrilenilor, Casillas a respins din nou un sut al lui Alexis Sanchez, dar nu a mai avut ce face la a doua reluare a chilianului.

Min. 68 – Xavi suteaza periculos de la 25 de metri si mingea ocoleste de putin poarta adversa. Schimbare ciudata a lui Guardiola. A intrat Alexis Sanchez in locul lui Xavi.

Min. 63 – Jocul este fragmentat mult in aceste momente. Madrilenii stau mai mult pe jos, semn ca isi doresc victoria cu orice pret.

Min. 59 – Realul se apara cu aproape intreg efectivul la cel mult 30 de metri de propria poarta. Doar Benzema ramane undeva la centrul terenului.

Min. 54 – Thiago il lanseaza excelent pe Tello, insa acesta suteaza in peluza din situatie de singur cu Casillas.

Min. 53 – Tanarul Tello ar trebui sa fie inlocuit cat de curand de Guardiola. Este mana moarta din atacul catalanilor, un jucator totusi prea tanar pentru un asemenea meci.

Min. 48 – Xabi Alonso vede cartonasul galben pentru un fault dur asupra lui Messi.

22.04 – Jucatorii de la Barcelona au avut lovitura de start in repriza a doua. Pe Camp Nou continua sa ploua torential.

Min. 45 – Este final de repriza pe Camp Nou. Real conduce, cu 1-0, dupa o repriza dominata de greselile catalanilor, in frunte cu antrenorul Guardiola, dar si de cele ale centralului Undiano Malenco. Realul nu a mai contat dupa golul lui Khedira, marcat dintr-o pozitie suspecta de offside. Posesia balonului este net favorabila gazdelor, 74% Barcelona – 26% Real Madrid.

Min. 45 – O furtuna s-a abatut asupra stadionului in aceste momente. Ploua torential pe Camp Nou.

Min. 43 – Pepe vede cartonasul galben pentru un fault grosolan asupra lui Sergio Busquets.

Min. 39 – Tello pierde al treilea duel unu contra unu cu Arbeloa. Experienta jucatorului de la Real a castigat duelul cu viteza tanarului catalan.

Min. 35 – De minute bune se joaca aproape numai in jumatatea de teren a Realului, dar oaspetii se apara bine.

Min. 27 – Xavi rateaza o ocazie uriasa de a egala situatia de pe tabela de marcaj. Messi l-a lansat excelent pe Xavi, acesta a scapat singur cu Casillas si a sutat de putin pe langa poarta oaspetilor.

Min. 19 – Guardiola plateste tribut incapatanarii de a juca cu 3 fotbalisti pe linia de fund. Realul a creat pericol de fiecare data cand a reusit sa iasa din pressingul catalanilor.

Min. 17 Barcelona – Real Madrid 0-1. Ozil a centrat de pe dreapta, din corner, Victor Valdes a iesit prost, pe sub balon, Pepe a reluat cu capul, Valdes a respins cu dificultate si Khedira a marcat, trimitand balonul printre picioarele lui Puyol.

Min. 15 – Busquets vede cartonasul galben pentru un fault mai degraba inexistent asupra lui Cristiano Ronaldo. Cartonas acordat foarte usor de centralul Undiano Malenco.

Min. 11 – Benzema suteaza pe jos, cu stangul si Victor Valdes retine cu siguranta.

Min. 8 – Guardiola risca totul in acest meci cu un sistem dinamic, 3-1-5-1. Puyol, Mascherano si Adriano asigura defensiva cu ajutorul inchizatorului Busquets, in timp ce Dani Alves, Xavi, Thiago, Iniesta si Tello sunt jucatorii care au misiunea de a face pressing agresiv in jumatatea de teren adversa. Messi are libertate totala.

Min. 7 – Dani Alves reuseste o interceptie in jumatatea de teren adversa, scapa singur cu Casillas, dar portarul Realului iese si respinge in extremis.

Min. 4 – Cristiano Ronaldo are prima mare ocazie a meciului. Portughezul a reluat cu capul, dupa un corner, si Victor Valdes a respins in extremis de sub transversala.

21.01 – Jucatorii Realului au avut lovitura de start a meciului. Vremea este ideala pentru fotbal, terenul se prezinta in conditii foarte bune. In tribune sunt aproape 100.000 de spectatori care asigura o atmosfera de zile mari.

20.37 – Ies la incalzire si fotbalistii lui Guardiola.

20.35 – In fluieraturile fanilor ies la incalzire jucatorii Realului.

20.25 – Tribunele se anima la iesirea la incalzire a portarilor de la Barcelona, Victor Valdes si Pinto.

20.19 – Portarii Realului au iesit deja la incalzire. Atmosfera este inca una relativ linistita. Organizatorii uda destul de mult gazonul.

FC Barcelona, antrenata de Josep Guardiola, incepe cu Victor Valdes – Dani Alves, Mascherano, Puyol, Adriano – Xavi, Busquets, Thiago Alcantara – Iniesta, Messi, Cristian Tello. Rezerve sunt Pinto, Pedro, Alexis Sanchez, Fabregas, Martin Montoya, Seydou Keita, Pique.

Real Madrid, antrenata de Jose Mourinho, incepe cu Casillas – Arbeloa, Pepe, Sergio Ramos, Fabio Coentrao – Khedira, Xabi Alonso – Di Maria, Ozil, Cristiano Ronaldo – Benzema. Rezerve sunt Antonio Adan, Callejon, Higuain, Kaka, Granero, Marcelo, Raul Albiol.

* – Acesta este al 219-lea El Clasico din toate competitiile. Ambele formatii au cate 86 de victorii, 57 de partide incheindu-se la egalitate. Daca Barcelona se impune astazi este pentru prima data in ultimii 80 de ani cand catalanii au mai multe victorii decat Real Madrid in intalnirile directe.

Realul are patru puncte avans in fata Barcelonei, in Primera Division, cu numai cinci etape inainte de finalul campionatului, iar un rezultat pozitiv obtinut pe Camp Nou ii asigura in mare masura titlul de campioana. Josep Guardiola, antrenorul Barcelonei, a anuntat ca este gata sa-si felicite adversarii daca acestia vor castiga El Clasico si a lasat sa se inteleaga ca va conduce gruparea catalana si in sezonul viitor.

author avatar
Cristi Ionita
1.538 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger