AcasăSPORTBarcelona - Bayern 0-3. Nemtii sunt la a treia finala de Liga...

Barcelona – Bayern 0-3. Nemtii sunt la a treia finala de Liga in patru ani (VIDEO)

Bayern Munchen s-a calificat, miercuri seara, in finala Ligii Campionilor, dupa ce s-a impus, cu 3-0, in returul cu FC Barcelona din deplasare, din semifinale.

Returul de pe Camp Nou a inceput de la 4-0 pentru Bayern, iar catalanii au parut resemnati inca dinaintea partidei, Tito Vilanova preferand sa-l menajeze pe Lionel Messi, doar rezerva.

Fara starul argentinian pe teren, Barcelona a fost doar o umbra a echipei de alta data, gruparea catalana apropiindu-se rar de poarta lui Neuer.

Inca din startul intalnirii, dominarea gazdelor a fost una sterila, catalanii aratand in multe momente ca o echipa obosita.

Monotonia a fost sparta de doua incursiuni ale nemtilor, Pique intervenind in ultimul moment in fata lui Robben si Mandzukic.

De partea cealalta, doar Pedro si-a asumat raspunderea sutului de la distanta, executia sa fiind scoasa cu mari emotii de Neuer, de sub transversala.

Dupa 0-0 la pauza, nemtii s-au dezlantuit in partea a doua, cand au profitat din plin si de plusul avut la capitolul conditie fizica.

Robben a deschis scorul in minutul 49, dupa o actiune personala de toata frumusetea incheiata cu un sut la coltul lung.

Apoi, Ribery a creat golul de 2-0 reusit de Thomas Muller si a centrat si la autogolul lui Pique.

Barcelona – Bayern s-a incheiat 0-3 si nemtii se califica in finala cu un scor general uluitor, 7-0.

Este a treia finala de Liga Campionilor jucata de Bayern Munchen in ultimii patru ani. Ribery si compania au pierdut, cu 0-2, finala cu Internazionale Milano din 2010 si la lovituri de departajare finala cu Chelsea de anul trecut.

De aceasta data, bavarezii vor avea in fata o alta echipa germana, Borussia Dortmund, pe care au controlat-o cu autoritate in campionat. Este prima finala 100% germana din istoria acestei competitii.

author avatar
Cristi Ionita
430 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger