AcasăSPORTBarajul ii poate da calculele peste cap lui Gica Popescu

Barajul ii poate da calculele peste cap lui Gica Popescu

Eventuala calificare a echipei nationale la Cupa Mondiala din Brazilia, prin castigarea barajului de luna viitoare, reprezinta lovitura de gratie pe care Victor Piturca o poate da viitoarei conduceri de la „Casa Fotbalului”.

Gica Popescu mediteaza la viitorul echipei nationale

La alegerile de anul viitor pentru functia de presedinte al FRF, Gica Popescu s-ar putea confrunta cu o situatie la care pana acum nu s-a gandit: in cazul in care va castiga scrutinul si-i va lua locul lui Mircea Sandu, „Baciul” si-ar vedea calculele date peste cap de eventuala calificare a echipei nationale la Cupa Mondiala. Se stie ca Popescu intentioneaza sa-i ofere postul de selectioner fie celui mai bun prieten al sau, Dan Petrescu, fie cumnatului Gica Hagi, asta desi Victor Piturca are un contract valabil pana in 2016! Cu atat mai greu ii va fi fostului capitan al Barcelonei sa-l indeparteze pe Piturca dupa o participare a Romaniei la turneul final din Brazilia!

In alta ordine de idei, marti noapte, Victor Piturca a devenit antrenorul cu cele mai multe victorii la conducerea primei reprezentative, el inregistrand 50 de succese. Pe locul doi este Anghel Iordanescu, cu 49 de victorii.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
275 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger