AcasăSPORTBanel Nicolita, atac dur la adresa tatalui: "Sper sa se omoare!"

Banel Nicolita, atac dur la adresa tatalui: „Sper sa se omoare!”

Ajuns vedeta in campionatul de fotbal al Frantei, Banel Nicolita nu uita de unde a plecat si, mai ales, ce a trebuit sa indure din partea tatalui sau.

Fotbalistul lui St. Etienne sustine ca este extrem de dezamagit de comportamentul celui care i-a dat viata, mai ales in conditiile in care Banel cotiza cu sume consistente, in fiecare luna, la bunastarea tatalui sau.

„Ma doare ca tata apare pe la televiziuni. E cea mai mare durere a mea. Ii dadeam 10-15 milioane, chiar daca mi-a facut mult rau si m-a parasit cand eram mic. Nu-l judec eu pentru greselile lui, o sa-l judece Dumnezeu. L-am si intrebat: de ce te duci sa ma vinzi pentru doua milioane cand eu iti dadeam 20 de milioane pe luna? Mi-a promis ca nu se mai duce, dar cu conditia sa-i dau niste bani sa aiba unde sa doarma. Ce crezi ca a facut cu banii. Dupa vreo doua zile a plecat la Bucuresti pentru ca avea o «hahalera» acolo. Nu poti sa-ti bati joc de omul care iti intretine familia” a declarat Nicolita intr-un interviu acordat pentru Fanatik.

Verdictul fotbalistului este unul crunt, Banel precizand ca „nu pot sa uit si nu pot sa-l iert pentru ce a facut, pentru atunci cand o batea pe mama mea. Tatal meu ar trebui sa se duca sa se omoare, nu sa ma critice pe mine pe la televizor”.

Pe parte fotbalistica, jucatorul de la St. Etienne a anuntat ca si-a propus sa mai joace pana la 39 de ani, iar apoi sa se retraga pentru a intra in afaceri. Visul lui Nicolita este sa preia echipa de fotbal din Faurei, unde ar urma sa fie, in paralel, patron, antrenor si jucator.

author avatar
Cristi Ionita
350 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger