AcasăSPORTBalotelli s-a impacat cu Raffaella. Pretul? Un milion de euro!

Balotelli s-a impacat cu Raffaella. Pretul? Un milion de euro!

Raffaella si Mario se tot iubesc de vreo doi ani

Atacantul lui Manchester City a luat in seama sfaturile antrenorului Roberto Mancini si si-a bagat mintile in cap. Italo-ghanezul s-a impacat cu starleta Raffaella Fico, mama viitorului sau copil, si este dispus sa-si asume rolul de tata.

Raffaella si Mario se tot iubesc de vreo doi ani

Pretul platit de SuperMario Balotelli, pentru vara fierbinte in care si-a facut de cap cu mai multe vedete internationale, este unul cu multe zerouri. Fotbalistul isi spala pacatele cu un apartament de fite, in valoare de un milion de euro, pe care i l-a cumparat frumoasei bresciane. Apartamentul, care masoara 250 de metri patrati, este situat la cateva minute de casa in care locuiesc parintii adoptivi a lui Balotelli.

De altfel, se pare ca intentiile italo-ghanezului sunt dintre cele mai bune. Extrem de multumit de modul in care a fost crescut, Mario vrea ca Raffaella si viitorul lor copil, care urmeaza sa se nasca undeva de Craciun, sa fie pe maini bune. Tabloidul „Daily Mail” anunta ca relatia dintre cei doi s-a imbunatatit considerabil, Mario si Raffaella avand chiar si o scurta escapada la Milano, unde au facut cumparaturi impreuna si i-au vizitat pe prietenii fotbalistului.

author avatar
Cristi Ionita
237 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger