AcasăSPORTBai, Piti, sunt golgeterul all-time al nationalei!

Bai, Piti, sunt golgeterul all-time al nationalei!

Din Corsica, acolo unde evolueaza pentru AC Ajaccio, grupare de prima liga franceza, Adrian Mutu ii reaminteste selectionerului Victor Piturca cifrele sale la echipa nationala.

Mutu si Piturca, pe vremea cand isi zambeau unul altuia

Scos din sarite ca nici macar pentru „dubla” cu Estonia si Andorra, ultimele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale, n-a fost convocat, Adrian Mutu isi striga frustrarea pe retelele de socializare. Astfel, „Briliantul” lasa sa se inteleaga ca nu se retrage din echipa nationala si doar asteapta schimbarea staff-ului tehnic pentru a primi o noua sansa. „Sunt golgeterul all-time al echipei nationale, cu 35 de goluri marcate! De cinci ori, cel mai bun fotbalist roman al anului! 103 goluri inscrise in Serie A! Nu voi ceda niciodata! Voi lupta si voi invinge! Ii voi ignora pe cei care ma vorbesc pe la spate! Pentru ca locul lor este in spatele meu”, a scris Mutu pe pagina personala de „Facebook”.

Reactia atacantului „corsican” vine dupa anuntul facut vineri de Victor Piturca, selectionerul grabindu-se sa-l recheme la lot pe Ciprian Marica imediat ce fostul atacant al lui Schalke a semnat cu Getafe. Initial, Marica si Mutu figurau pe lista jucatorilor neconvocati pentru meciurile cu Estonia si Andorra.

Marica s-a urcat in trenul de Madrid

Ciprian Marica a semnat un contract valabil pentru un sezon cu Getafe, grupare de mijlocul clasamentului in Primera Division. Cu un salariu anual de 900.000 de euro, Marica a ajuns sa castige in 2013 aceiasi bani pe care-i primea la Sahtior Donetk cu noua ani in urma! In aceasta vara, Marica a refuzat mai multe cluburi din Anglia, in speranta ca va da lovitura cu o echipa care sa-i ofere contractul visat, de trei milioane de euro pe sezon.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
241 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger