AcasăSPORTBagati in sedinta de fani, Niculae si Sapunaru au semnat in alb...

Bagati in sedinta de fani, Niculae si Sapunaru au semnat in alb cu Rapid! (FOTO)

Telenovela iernii s-a incheiat, doi dintre cei mai iubiti fotbalisti din Giulesti semnand, luni seara, acorduri ce ii leaga pana in vara de echipa antrenata de Cristian Pustai.

Valerii Moraru, patronul Rapidului, a adus in aceasta iarna o multime de jucatori. Cireasa de pe tort ar fi reprezentat-o venirile lui Daniel Niculae si Cristian Sapunaru, insa negocierile au intrat in impas duminica seara.

Cei doi au refuzat sa faca deplasarea in cantonamentul din Antalya. S-a spus ca au intervenit probleme de ordin financiar. Respectiv ca Niculae si Sapunaru ar refuza sa semneze pe cate 8.000 de euro lunar, in conditiile in care gemenii spanioli Edu si Joan Oriol au semnat pe cate 13.000 de euro.

Bagati in sedinta de fani, fotbalistii si-au demonstrat atasamentul fata de culorile clubului. Cei doi internationali au semnat luni seara contracte in alb ce ii leaga de gruparea din Giulesti pana la vara.

„Nu conteaza banii, vrem doar sa fim respectati. Am semnat in alb. Conducerea clubului va decide in privinta salariilor. Niciodata nu s-a pus problema banilor. Acum trebuie doar sa realizam imposibilul si sa ne salvam de la retrogradare”, a fost mesajul transmis de Niculae.

Atacantul de 32 de ani a dat de inteles ca s-ar fi retras din activitate, daca nu semna cu Rapid. Apropiatii celor doi sustin ca fotbalistii vor continua si din vara, in Giulesti, daca echipa se salveaza de la retrogradare, iar Valerii Moraru, patronul Rapidului, obtine iesirea din insolventa.

author avatar
Cristi Ionita
1.827 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger