AcasăSPORT"Badr Hari de Romania" are meciul vietii, pe 12 octombrie

„Badr Hari de Romania” are meciul vietii, pe 12 octombrie

Bogdan Stoica, poreclit „Badr Hari de Romania” gratie stilului spectaculos de a lupta, se bate pe 12 octombrie, la Giurgiu, cu egipteanul Amir „Sfinxul” Zeyada, unul dintre cei mai experimentati luptatori care s-au batut vreodata in circuitul Superkombat.

Zeyada (29 de ani) are 72 de meciuri disputate pe reguli de K1, de aproape cinci ori mai multe decat Bogdan Stoica, si se poate lauda cu doua victorii senzationale obtinute impotriva surinamezului Tyrone Spong, locul 5 mondial la ora actuala.

In legatura cu acest meci, Bogdan Stoica a precizat ca „Zeyada este un adversar cu o experienta uriasa, insa eu am inceput pregatirile inca din august, asa ca ma simt in forma”.

Gala Superkombat Giurgiu, de pe 12 octombrie, va fi transmisa in direct de Sport.ro, PRO TV, Eurosport si americanii de la Fight Now TV, putand fi urmarita in aproape 100 de tari la nivel global.

Gala cuprinde o semifinala de patru luptatori la care vor participa romanul Dorin Robert, marocanul Ibrahim Aarab, francezul Abderahmane Coulibaly si belgianul Thomas Vanneste, dar si trei super-fight-uri: Damian Garcia (Spania) – James Wilson (SUA), Redouan Cairo (Surinam) – Sebastian Ciobanu (Romania) si Amir Zeyada (Egipt) – Bogdan Stoica (Romania).

author avatar
Cristi Ionita
309 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger