AcasăSPORTBadou Jack: „Sunt cel mai bun din lume!”

Badou Jack: „Sunt cel mai bun din lume!”

Badou Jack promite sa-l puna la podea si pe Lucian Bute

Informațiile primite din SUA și publicate în premieră de „Național” au fost confirmate, ieri, de clubul Interbox: meciul Lucian Bute – Badou Jack, contând pentru centura WBC la categoria supermijlocie, va avea loc la arena „DC Armory”, din Washington.

Badou Jack promite sa-l puna la podea si pe Lucian Bute

Data rămâne aceeași, 30 aprilie, la fel ca programul galei, care va cuprinde și lupta dintre James DeGale și Rogelio Medina, cu centura IBF pe masă.

Nu s-a schimbat decât discursul adversarului lui Bute. Elev al guralivului Floyd Mayweather, Badou Jack a împrumutat din tupeul idolului său și s-a pornit într-un potop de laude la adresa… a sa, cui credeați?! „M-am antrenat din greu pentru acest meci și sunt nerăbdător să urc în ring. Abia aștept să-mi apăr din nou titlul. Sunt cel mai bun boxer la supermijlociu din toată lumea și știu că am calitățile necesare să înving orice adversar cu care urc în ring. Sunt concentrat asupra lui Lucian Bute, dar abia aștept în toamnă să am parte de o confruntare uriașă cu James DeGale”. De partea cealaltă, Bute a preferat să adopte un discurs diplomatic: „Sunt încântat să am această oportunitate extraordinară. Badou Jack este un mare campion și a meritat titlurile mondiale cucerite. Mă antrenez din greu și promit să fiu în cea mai bună formă a carierei mele pe 30 aprilie. Este șansa mea să câștig centura WBA și să devin pentru a doua oară campion mondial. Voi câștiga lupta și le voi oferi iubitorilor boxului un meci spectaculos”.

Bilete de 200 de dolari

Biletele pentru gala de la Washington, promovată de Mayweather Promotions și Interbox, în colaborare cu Matchroom Boxing, au fost deja puse în vânzare, la prețuri cuprinse între 25 și 200 de dolari.
Evenimentul din DC Armory va fi produs și transmis în direct de gigantul media Showtime.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
194 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger