AcasăSPORTAvem nevoie de golaveraj, dar Piturca nu risca nimic: Romania ataca Andorra...

Avem nevoie de golaveraj, dar Piturca nu risca nimic: Romania ataca Andorra cu 6 jucatori defensivi!

Lazar a fost printre cei mai buni in meciul tur cu Andorra

Echipa nationala a Romaniei este obligata sa castige la o diferenta de goluri cat mai mare partida cu Andorra, din preliminariile pentru „mondialul” brazilian, dar selectionerul Victor Piturca nu vrea sa riste catusi de putin.

Lazar a fost printre cei mai buni in meciul tur cu Andorra

Probabil de teama sa nu fim prinsi pe contraatac, „tricolorii” au drept prima sarcina la meciul din aceasta seara posesia prelungita in propria jumatate de teren. Cu Lazar si Bourceanu la inchidere, plus alti patru oameni pe linia de fund, Romania incearca sa faca scor in Andorra, desi in tur, la Bucuresti, tabela a indicat doar 4-0, victorie nu atat de usoara pe cat o arata scorul. De consemnat si ca Victor Piturca se pregateste sa-l titularizeze in poarta pe Bogdan Lobont, goalkeeper-uli Romei. Cel mai probabil „11” al nationalei va fi urmatorul: Lobont – Matel, Goian, Chiriches, Latovlevici – Lazar, Bourceanu – Maxim, Stancu, Tanase – Marica.

Viorel Moldovan: „Sanse reduse de calificare la baraj”

Viorel Moldovan nu crede in actuala generatie de la nationala

Antrenorul echipei Rapid, Viorel Moldovan, sustine ca echipa nationala are sanse reduse pentru a se clasa pe locul doi, care asigura participarea la barajul pentru Cupa Mondiala din 2014: „Sansele sunt destul de reduse pentru baraj. N-am stiut sa profitam de ocazia pe care am avut-o in dubla cu Ungaria si Turcia, iar acum stam la mana rezultatelor”, a precizat, ieri, Moldovan, care stie in ce situatie se regaseste, acum, echipa nationala: „Trebuie sa ne facem treaba si sa castigam aceste doua meciuri, iar apoi sa asteptam sa castige Olanda atat acasa cu Ungaria, cat si in Turcia, ceea ce e greu de crezut din punctul meu de vedere (…). Daca nu putem sa ducem doua meciuri cu Andorra si Estonia inseamna ca trebuie sa ne lasam. Sa fim seriosi, atunci cum vrem sa mergem la baraj si la mondiale? E adevarat, in dubla cu Ungaria si Turcia s-a vazut ca anumiti jucatori nu aveau ritm de joc in picioare, nu evoluau constant la echipele de club si asta s-a vazut in al doilea meci. Dar nu trebuie sa ne punem problema vizavi de Andorra si Estonia”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
278 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger