AcasăSPORTAutobiografia lui Ibracadrabra, succes la nivel mondial

Autobiografia lui Ibracadrabra, succes la nivel mondial

Zlatan pare sa fie un scriitor foarte bun

Considerat unul dintre cei mai buni fotbalisti din lume, Zlatan Ibrahimovici este si un scriitor de succes, autobiografia sa bucurandu-se de aprecierea fanilor, dar si a specialistilor.

Ibrahimovici a fost "sportivul suedez al anului" in 2007 si 2010

Realizata cu ajutorul jurnalistului David Lagercrantz, „Eu sunt Zlatan” s-a epuizat in cateva ore de la lansare, in Suedia, iar la nivel global cartea a fost tradusa deja in noua limbi si vanduta in peste un milion de exemplare. Autobiografia lui Ibrahimovici contine numeroase capitole despre copilaria si viata privata a fotbalistului, dar si cateva pasaje in care atacantul isi pastreaza stilul acid pe care il arata si pe teren.

Zlatan pare sa fie un scriitor foarte bun

Zlatan ii ataca dur pe Josep Guardiola si FC Barcelona, dar isi aduce aminte si cu amuzament de momentul in care a avut nevoie de doua secunde pentru a-l convinge, cu 9 milioane de euro, pe fostul proprietar al castelului sau din Malmo sa paraseasca rapid domeniul. Interesant este ca autobiografia atacantului a fost nominalizata recent si la premiile literare suedeze, pentru cea mai de succes carte publicata in Suedia, in ultimele 12 luni. Trofeul va fi acordat pe 26 noiembrie si, la cat de savuros si spectaculos este Ibrahimovici, nu excludem posibilitatea sa aflam ca atacantul va fi nominalizat in viitor si pentru Premiul Nobel pentru literatura, mai ales ca acesta poarta pecetea fostului om de stiinta suedez Alfred Nobel.

author avatar
Cristi Ionita
135 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger