AcasăSPORTAUSTRALIAN OPEN: Simona Halep, fara emotii in 16-imi

AUSTRALIAN OPEN: Simona Halep, fara emotii in 16-imi

Cotata cu sansa a treia la castigarea Australian Open, Simona Halep s-a calificat, miercuri, fara emotii in turul al treilea, respectiv in faza 16-imilor de finala.

Simona a avut nevoie de numai 66 de minute pentru a se impune, cu 6-2, 6-2, in disputa cu australianca Jarmila Gajdosova, dupa un meci pe care l-a controlat in totalitate.

Jocul foarte bun al Simonei a venit in primul rand din serviciu, constanteanca reusind nu mai putin de sapte asi, un record pentru o jucatoare care masoara doar 1,68 metri inaltime.

Pentru Simona urmeaza un meci care se anunta a fi ceva mai echilibrat, ea dand piept, in 16-imi, cu americanca Bethanie Mattek-Sands, jucatoare care, in 2012, a castigat Australian Open la dublu mixt, alaturi de Horia Tecau.

Mattek-Sands, locul 258 mondial, a avut nevoie de doua ore pentru a se impune, cu 7-6, 7-6, impotriva frantuzoaicei Kristina Mladenovic.

Simona Halep si Bethanie Mattek-Sands s-au intalnit de doua ori pana acum, fiecare jucatoare obtinand cate o victorie. Ambele meciuri s-au disputat in 2010, cand Simona avea doar 19 ani.

Simona s-a impus la Roland Garros, 6-4, 6-7, 6-4, iar americanca a castigat la New Haven, 6-4, 6-3.

author avatar
Cristi Ionita
149 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger