AcasăSPORTAUSTRALIAN OPEN: Serena - Sarapova, finala de vis de la Melbourne!

AUSTRALIAN OPEN: Serena – Sarapova, finala de vis de la Melbourne!

indiatimes.com

Americanca Serena Williams si rusoaica Maria Sarapova s-au calificat, joi, in finala de la Australian Open.

indiatimes.com

Serena a servit 13 asi si cu 200 de kilometri pe ora pentru a se impune, cu 7-6, 6-2, in confruntarea cu Madison Keys, revelatia turneului.

Serena a avut nevoie de numai 84 de minute pentru a-si adjudeca victoria si pentru a se califica, pentru prima data dupa cinci ani, in finala de la Melbourne.

Serena, locul 1 mondial, va da piept, in finala, cu rusoaica Maria Sarapova, locul 2 in ierarhia WTA. Aceasta s-a impus clar, scor 6-3, 6-2, in semifinala cu Ekaterina Makarova.

Sarapova a avut nevoie de 87 de minute pentru a-si adjudeca victoria si pentru a obtine prima calificare in finala de la Melbourne din 2012 incoace.

Evolutiile celor doua finaliste din actualul sezon ne fac sa ne gandim la o finala cat se poate de echilibrata. Totusi, palmaresul este net in favoarea Serenei, care a castigat 16 dintre cele 18 meciuri jucate impotriva Mariei Sarapova.

Mai mult, rusoaica s-a impus impotriva Serenei doar in 2004, americanca impunandu-se in ultimele 15 meciuri directe. In plus, Serena a castigat ultimele patru meciuri cu minim de seturi. In ultimele 11 meciuri directe, respectiv din 2008 incoace, Sarapova a castigat un singur set.

author avatar
Cristi Ionita
516 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger