AcasăSPORTAUSTRALIAN OPEN: Irina Begu e in 16-imi

AUSTRALIAN OPEN: Irina Begu e in 16-imi

(foto: cronicadeiasi.ro)

Irina Begu isi continua parcursul senzational de la Melbourne reusind sa se califice in turul al treilea al Australian Open.

(foto: cronicadeiasi.ro)

Sportiva de 24 de ani, locul 42 mondial, a avut nevoie de ceva mai mult de doua ore pentru a se impune, cu 7-5, 6-4, impotriva cehoaicei Katerina Siniakova.

Meciul s-a disputat sub semnul echilibrului, doar plusul de experienta si un strop de agresivitate in plus au facut-o pe Irina sa-si asigure victoria.

Aflata la a 15-a participare la un turneu de Grand Slam, Irina Begu reuseste pentru prima data sa acceada in turul al treilea al competitiei de simplu, ea avand la activ doar un sfert de finala reusit la dublu feminin in 2012, tot la Melbourne.

Iar jucatoarea noastra are posibilitatea sa-si imbunatateasca rezultatul, urmatoarea adversara a Irinei Begu fiind Carina Witthoeft, din Germania, o sportiva de 19 ani si care ocupa locul 104 mondial.

Totusi, Witthoeft este o jucatoare imprevizibila, ea reusind, in turul al doilea, sa o spulbere pe americanca Christina McHale, 6-3, 6-0, in numai 49 de minute.

Ziua de miercuri a fost una de bun augur pentru romani, Monica Niculescu si Florin Mergea obtinand victorii importante pe tablourile de dublu.

Monica Niculescu si rusoaica Vitalia Diatchenko au trecut, cu 6-2, 4-6, 6-3, de americancele Lauren Davis si Christina McHale. Florin Mergea si germanul Dominic Inglot au trecut, cu 6-2, 6-2, de australienii Matthew Ebden si Matt Reid.

Ziua de miercuri se va incheia cu meciul dintre Simona Halep, favorita numarul 3, si australianca Jarmila Gajdosova, partida programata a incepe dupa incheierea confruntarii dintre Rafael Nadal si americanul Tim Smyczek.

author avatar
Cristi Ionita
132 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger