AcasăSPORTAUSTRALIAN OPEN: Avem un roman in semifinale!

AUSTRALIAN OPEN: Avem un roman in semifinale!

Tecau si Mergea sunt marile sperante ale Romaniei pentru partida cu Slovacia

Romania va avea cel putin un roman in semifinalele Australian Open.

Tecau (stanga) si Mergea au ajuns sa fie adversari in sferturi, la Australian Open, dupa ce, in 2002, au facut echipa si au ajuns pana in finala turneului de juniori de la Melbourne

Acesta va fi stabilit dupa mult asteptatul duel din sferturile turneului de dublu masculin: Florin Mergea/ Dominic Inglot (Germania) – Horia Tecau/ Jean Julien Rojer (Olanda).

Daca accederea perechii Tecau-Rojer intre primele opt de la Australian Open nu este o surpriza, cei doi fiind considerati favoriti 6, Mergea si Inglot au dat marea lovitura in optimi, reusind sa-i elimine pe gemenii Bob si Mike Bryan, de sase ori campioni la Melbourne.

Mergea si Inglot i-au batut pe gemenii Bob si Mike Bryan luni, chiar de ziua romanului, care si-a facut un frumos cadou cu ocazia aniversarii a 30 de ani. Mergea si Inglot au trecut, cu 7-6, 6-3, de gemenii Bryan si vor da piept, in sferturi, cu Horia Tecau si Jean Julien Rojer, care s-au impus, cu 3-6, 7-5, 7-6, impotriva perechii australiano-americane Sam Groth/ Eric Butorac.

Speram ca succesul lui Mergea si Tecau sa fie dublat de o victorie a Simonei Halep marti, cand romanca o intalneste, in sferturi, pe rusoaica Ekaterina Makarova, favorita numarul 10.

Confruntarea dintre Halep si Makarova va avea loc de la 02.00 (ora Romaniei), fiind primul meci al zilei de pe Rod Laver Arena. Partida va fi urmata de confruntarea-soc dintre Maria Sarapova si Eugenie Bouchard.

author avatar
Cristi Ionita
137 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger