AcasăSPORTAustralian Open 2013: Toti banii pe Federer

Australian Open 2013: Toti banii pe Federer

Cu 52 de partide, Federer e jucatorul cu cele mai multe meciuri de simplu disputate la Australian Open

De patru ori a castigat elvetianul turneul de la Melbourne (2004, 2006, 2007, 2010), iar calculele arata ca Roger are toate sansele sa devina, anul acesta, primul tenisman cvintuplu campion al competitiei care a debutat in aceasta dimineata.

Cu 52 de partide, Federer e jucatorul cu cele mai multe meciuri de simplu disputate la Australian Open

Desi are deja 31 de ani si jumatate, iar la editia precedenta s-a oprit in semifinale, elvetianul Roger Federer e marele favorit al Open-ului Australiei – editia 2013. Pe langa sustinerea bookmakerilor, care ii ofera o cota de 2 la 1 pentru castigarea trofeului (Novak Djokovic, campionul en-titre, are o cota de 2,5 la 1), Federer are si avantajul fanilor, australienii fiind de partea lui. De altfel, conform unui sondaj realizat de „Herald Sun”, Roger trece drept cel mai popular sportiv la Antipozi, el depasind nume grele ale australienilor, precum ciclistul Cadel Evans, jucatoarea de tenis Samantha Stosur sau pilotul de Formula 1 Mark Webber.

Nu in ultimul rand, Federer este vazut mare favorit inclusiv de spaniolul Rafael Nadal, marele sau rival. Absent de pe teren de aproape opt luni, ibericul i-a transmis un mesaj de incurajare lui Rofer, precizand ca spera sa devina, anul acesta, primul tenisman care se impune de cinci ori la Melbourne. Federer va intra maine in focuri, primul sau adversar fiind francezul Benoit Paire.

author avatar
Cristi Ionita
1.392 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger