AcasăSPORTAusOpen 2019. Begu, in turul 2. Cirstea si Niculescu n-au trecut de...

AusOpen 2019. Begu, in turul 2. Cirstea si Niculescu n-au trecut de primul meci

Irina Begu, sportiva romanca aflata pe locul 70 WTA, e singura din cele trei compatrioate care au jucat deja la Melbourne care merge mai departe in competitie.

Begu a beneficiat de abandonul nemtoaicei Andrea Petkovic (31 de ani, locul 63 WTA), decizia adversarei Irinei venind pe fondul unor probleme de natura medicala, la scorul 6-7 (3), 4-3, dupa mai bine de o ora si trei sferturi de joc.

Celelalte doua romance care au intrat pe teren luni nu au inceput cu dreptul parcursul in cadrul primului turneu de Grand Slam al anului, parasind competitia inca din primul tur. Monica Niculescu a pierdut in fata unor jucatoare in varsta de doar 17 ani, in doua seturi, primul decis la tie-break. Dupa o ora si jumatate de joc, Monica a parasit terenul invinsa, oponenta sa, americanca Amanda Anisimova, locul 87 in clasamentul mondial, continuandu-si parcursul la Australian Open 2019.

Sorana Cirstea a jucat in primul sau meci la actuala editie a Grand Slam-ului contra suedezei Rebecca Peterson. Sportiva in varsta de 23 de ani a castigat infruntarea din turul 1 dupa 61 de minute de joc, scor 6-4, 6-1, asigurandu-si prezenta in etapa urmatoare a competitiei australiene.

Amatorii sportului alb vor avea ocazia sa le vada marti pe celelalte romance aflate pe tabloul de simplu la Australian Open (AusOpen) 2019 -Simona Halep, Mihaela Buzarnescu si Ana Bogdan, cand vor evolua, la lrandul lor, in turul 1.

sursa foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
150 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger