AcasăSPORTAtentie, pompieri! Ionut Negoita si-a pus in cap sa construiasca un stadion...

Atentie, pompieri! Ionut Negoita si-a pus in cap sa construiasca un stadion pentru Dinamo!

Actionarul dinamovist intentioneaza sa ridice un nou stadion chiar in parcul sportiv din Stefan cel Mare. Capacitatea va fi de 30.000 de locuri.

Ionut Negoita, ultimul investitor adus la Dinamo

Etajul 10 al unui bloc de locuinte din complexul rezidential „Confort City”, aflat in proprietatea fratilor Negoita, a ars in intregime la inceputul acestei luni.

Un bloc a ars in complexul Confort City

Pagubele de sute de mii de euro si spaima oamenilor care locuiau in imobil nu l-au speriat deloc pe actionarul dinamovist. Din contra, Ionut Negoita ii asigura pe fanii „cainilor” ca le va construit un stadion de toata frumusetea. „Este o dorinta a noastra, a actionarilor, sa facem un stadion, ca sa revina suporterii langa echipa, sa strangem cat mai multi la meciurile de acasa. Lucram la acest proiect si va spun ca un stadion potrivit pentru Dinamo ar fi undeva la o capacitate de 30.000 de locuri”, suna anuntul lui Ionut Negoita.

Savulescu, Negoita si Badea, cei trei actionari de la Dinamo

Proiectul include si ridicarea unui mall, cu parcari subterane, magazine si restaurante, in apropierea arenei. Chiar daca n-a vrut sa intre in alte detalii, noul Vasile Turcu din „Groapa” are, in mod sigur, cateva sfaturi pentru galeria dinamovista, si nu numai: astfel, pe viitorul stadion, „ultrasii” nu vor mai avea voie cu petarde, fumigene si nici macar brichete, iar lui Cristi Borcea ii va fi stins trabucul chiar la intrare. In plus, la procurarea biletului, fiecare spectator va primi si o sticla cu apa, in caz ca se incinge atmosfera.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.003 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger