AcasăRecomandariAtentie, Estonia va lupta pentru Turcia!

Atentie, Estonia va lupta pentru Turcia!

Fost antrenor in Turcia la sase echipe, Gheorghe Multescu cunoaste poate cel mai bine mentalitatea „otomana” si tocmai de aceea avertismentul sau – „exista riscul ca Estonia sa fie motivata de adversari” – trebuie luat serios in seama!

Gheorghe Multescu are aproape 10 ani de antrenorat in Turcia

La mijlocul anilor ’90, Multescu era un nume la moda in fotbalul turc, rezultatele obtinute cu micuta formatie Samsunspor aducandu-i recunoastere si numeroase alte contracte. La 61 de ani, „somer” dupa despartirea de Dinamo Bucuresti, dar cu o vasta experienta in antrenorat, „SMURD” trage un semnal de alarma: Romania nu trebuie sa neglijeze Estonia! „Olandezii au nevoie de victorie pentru a fi capi de serie la Cupa Mondiala, deci si pentru ei este un meci decisiv. Nu cred ca vor pleca fara victorie de la Istanbul, chiar daca turcii vor juca la sacrificiu si vor avea parte de o sustinere incredibila, cum doar fanii lor pot crea. Totusi, problemele raman la partida noastra cu Estonia. Trebuie sa fim foarte atenti, sa tratam meciul cu maxima seriozitate, deoarece exista riscul ca balticii sa fie motivati de turci”, a explicat Multescu.

Daca Estonia nu pierde la Bucuresti, atunci si Turciei ii este suficient un egal cu Olanda pentru a merge la barajul de luna viitoare.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
717 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger