AcasăRecomandariAtentie, Chiriches! Colegii de la Tottenham se drogheaza!

Atentie, Chiriches! Colegii de la Tottenham se drogheaza!

Internationalul englez Kyle Walker este in centrul unui scandal monstru, dupa ce presa tabloida din Albion a prezentat imagini cu jucatorul lui Tottenham consumand droguri intr-un club de noapte.

Vlad Chiriches n-a apucat inca sa imbrace treningul noii sale echipe, Tottenham
Kyle Walker se drogheaza cu... "aurolac"

La 23 de ani, Kyle Walker joaca la una dintre cele mai spectaculoase formatii din Premier League si are, deja, statut de titular in nationala Angliei. Cu toate acestea, fotbalistul continua sa se comporte total neprofesionist, fiind surprins de paparazzi in timp ce consuma droguri intr-un club de noapte din orasul Sheffield. Ca sa evite un scandal urias, viitorul coleg al lui Vlad Chiriches a recunoscut pe contul personal de Twitter „distractia”: „Am realizat ca gestul hazardat mi-a pus sanatatea in pericol si acum stiu la ce m-am expus. Sper ca nu voi influenta in vreun fel atitudinea tinerilor fata de droguri. Nu incurajez uzul acestora”.

Drogul consumat de Kyle Walker se numeste „hippy crack” si este un gaz care se inhaleaza si provoaca reprize de ras, fiind folosit de tineri in cluburi si la diverse festivaluri, in principal pentru starea de beatitudine pe care o da.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
474 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger