AcasăSPORTAtentie, Bute! Jean Pascal l-a macelarit pe americanul George Blades

Atentie, Bute! Jean Pascal l-a macelarit pe americanul George Blades

Jean Pascal, boxerul cu care trebuie sa se bata Lucian Bute pe 18 ianuarie anul viitor, la Montreal, a obtinut o victorie de rasunet sambata seara cand l-a invins, prin knock-out in repriza a cincea, pe americanul George Blades.

Misiunea lui Pascal se anunta a fi una dificila, in conditiile in care Blades avea la activ 22 de victorii si numai patru infrangeri, dar canadianul de origine haitiana a parut sa fie in forma maxima si i-a carat pumni cu nemiluita lui Blades.

Pascal l-a trimis pe Blades de mai multe ori la podea si a pus capat confruntarii cu un upper-cut de zile mari, insa specialistii sustin ca arbitrul de ring ar fi trebuit sa puna capat mai rapid disputei, fiind evidenta diferenta dintre cei doi pugilisti.

Bute si-a reluat de curand antrenamentele si a asistat la gala in care s-au impus Stevenson si Pascal

Incantat nevoie mare de victoria obtinuta, Pascal a anuntat ca abia asteapta confruntarea cu Bute, din 18 ianuarie, pentru care va incepe cat de curand cantonamentul. Intrebat daca exista posibilitatea ca acel meci sa nu aiba loc, Pascal a precizat ca „Bute are doua milioane de motive sa se bata cu mine”, semn ca Lucian va incasa o bursa de circa doua milioane de dolari. Pascal si Bute se vor bate pentru centura de campion WBC Diamond la categoria semigrea.

In aceeasi gala de la Montreal, Adonis „Superman” Stevenson si-a pastrat centura de campion mondial la categoria semigrea, in versiunea WBC, dupa ce l-a invins, prin knock-out in repriza a saptea, pe americanul Tavoris Cloud. Pentru Stevenson urmeaza un meci cu britanicul Tony Bellew pe 30 noiembrie, la Quebec.

author avatar
Cristi Ionita
693 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger