AcasăSPORTAtac dur la adresa lui Reghecampf: "E un catelus. E Grivei. Mai...

Atac dur la adresa lui Reghecampf: „E un catelus. E Grivei. Mai mult incurca!”

Desi are 78 de ani si grave probleme medicale, Jean Padureanu nu sta deoparte si il ataca dur pe Laurentiu Reghecampf, antrenorul campioanei Steaua Bucuresti.

Intr-un interviu acordat pentru „Sportul Bistritean”, Jean Padureanu spune despre Reghecampf ca este un catelus si il compara pe tehnicianul Stelei cu celebrul personaj Grivei, cand vine vorba de relatia dintre Reghecampf si Anamaria Prodan sau Gigi Becali.

„El nu era baiat rau. Dar nu-mi pare rau dupa el. Din cauza ei! Statea pe banca cu cracii goi si dicta. Laur scoate-l pe ala, baga-l pe ala. Si Laur era ca un catelus. Era Grivei” este declaratia incredibila a lui Padureanu.

Padureanu sustine ca Gigi Becali, desi aflat dupa gratii, ramane personajul principal din tabara Stelei. „Gigi Becali face performanta. De departe este cel mai important personaj de la Steaua. MM Stoica se duce si ia notite de la el si vine si i le arata lui Reghecampf. Si Reghe cu nevasta-sa nu prea sunt de acord, dar nu au ce face ca Gigi conduce. Reghe si nevata-sa mai mult incurca” este anuntul colosal facut de Jean Padureanu.

De altfel, acesta a povestit si un episod incredibil de la o intalnire avuta cu Gigi Becali inainte ca patronul Stelei sa fie incarcerat. „El nu suporta sa fie altul mai destept ca el la fotbal. I-am si spus, ma, tu esti destept ca stii sa faci bani, dar la fotbal nu te pricepi. Eu nu stiu sa fac bani si daca am facut, i-am dat la club. Tu daca i-ai facut, i-ai luat tu. E o mare greseala tot ce s-a intamplat cu el. Actul de justitie e interpretabil. Plateste el pentru toate, ca a avut gura spurcata. Si eu am facut ce am vrut, dar am facut cu vorba buna” a povestit Jean Padureanu despre intalnirea cu Gigi Becali.

author avatar
Cristi Ionita
369 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger