AcasăSPORTAtac dur la adresa lui Copos: "Patronul vrea sa ne bage in...

Atac dur la adresa lui Copos: „Patronul vrea sa ne bage in B!”

Situatia incendiara de la Rapid este departe de a se incheie, iar oficialii giulestenilor au ajuns sa se atace unii pe altii.

Dezamagit de planul de redresare propus de conducere si conform caruia membrii staff-ului tehnic nu primesc bani pentru prestatiile din 2012, Sandu Tabarca, directorul tehnic al Rapidului, a reactionat dur.

Oficialul giulestenilor a stat pe banca de rezerve, la Brasov, pe care era scris „Antrenor la Rapid ≤ 0”. In plus, afland de problemele antrenorilor, jucatorii au vrut sa iasa de pe teren, dar s-au razgandit la ideea ca „spectatorii au dat bani pe bilete si nu ar fi corect fata de cei din conducere”.

Sandu Tabarca si-a continuat, miercuri, atacul fata de conducerea administrativa, principalul vizat fiind chiar finantatorul George Copos. „Conducerea Rapidului era convinsa ca echipa va retrograda. Cand au vazut ca echipa merge ca pe roate, cei din conducere au incercat sa ne dezbine. D-aia noua nu ne-au dat niciun ban. Patronul vrea sa ne bage in B!” a fost declaratia razboinica data de directorul tehnic al giulestenilor la Digi Sport.

Opt jucatori cu experienta se pregatesc sa paraseasca Rapidul in vara, iar Sandu Tabarca nu se mira, acesta precizand ca „au venit jucatori cu bani de acasa doar sa fie lasati sa plece”.

author avatar
Cristi Ionita
110 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger