AcasăSPORTAtac dur la adresa lui Copos: "A cumparat Rapidul pe savarine!"

Atac dur la adresa lui Copos: „A cumparat Rapidul pe savarine!”

Intr-o perioada in care are mari probleme atat cu justitia, cat si in ceea ce priveste clubul Rapid, finantatorul giulestenilor, George Copos, primeste o noua lovitura sub centura.

Mircea Pascu, omul care l-a adus pe Copos la Rapid aproape imediat dupa Revolutia din 1989, il atac dur pe actualul patron al giulestenilor.

Acesta sustine ca George Copos a cumparat Rapidul „pe o tava cu savarine” si cu ajutorul sprijinului politic. „Ne trebuia un om care sa se ocupe de protocol, asa ca l-am adus pe Copos cu savarinele lui. Apoi, cu sprijin politic, a inceput sa urce” a declarat Mircea Pascu, pentru libertatea.ro.

Mircea Pascu este de parere ca George Copos este principalul vinovat de situatia extrem de dificila in care a ajuns clubul Rapid. „George Copos este dator vandut fata de clubul Rapid. Nu vreau sa dau intr-un om care are necazuri, dar el datoreaza totul gruparii giulestene. A avut beneficii enorme de pe urma Rapidului. Dintr-un om total nevazut, necunoscut, a devenit unul cu greutate. Practic, a transformat Rapidul in jucaria sa proprie”, a mai spus Pascu.

author avatar
Cristi Ionita
283 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger