AcasăSPORTAstra - Steaua 2-1 Steaua are emotii inainte de returul cu TSKA...

Astra – Steaua 2-1 Steaua are emotii inainte de returul cu TSKA – VIDEO

Steaua Bucuresti a pierdut, cu 2-1, meciul cu Astra din deplasare, din etapa a patra a Ligii I la fotbal si trupa lui Ronny Levy tremura inainte de cel mai important meci al verii, returul cu TSKA Sofia din returul Europa League.

Min. 94 – Este final de meci la Ploiesti. Astra se impune, cu 2-1, in disputa cu Steaua. A fost un meci controlat in mare masura de gazde, chiar daca Steaua si-a creat mai multe ocazii in repriza a doua.

Min. 92 Astra – Steaua 2-1. Mihai Costea reduce din diferenta cu un vole spectaculos, de la 18 metri. Ramane de vazut daca Steaua mai are forta necesara pentru a obtine un punct din acest meci.

Min. 90 – Silviu Lung vede cartonasul galben pentru tragere de timp, dar Astra se indreapta spre a doua victorie consecutiva cu Sumudica la timona.

Min. 86 – Sumudica face pasul in spate. A intrat Gaman in locul lui Miranda.

Min. 85 – Fatai castiga usor duelul cu Brandan, intoarce pentru Miranda, dar acesta este blocat in extremis de Geraldo, care acuza o accidentare.

Min. 83 – Maranhao vede cartonasul galben pentru tragere de timp.

Min. 81 – Rusescu suteaza excelent din lovitura libera de la 18 metri, mult lateral stanga, si Lung respinge cu mari emotii de la radacina barei. Se pare ca intram in forcingul de final al Stelei care cauta cu disperare drumul spre gol.

Min. 80 – Stelistii cer inca un penalty, pentru un posibil hent, dar arbitrul lasa din nou jocul sa continue. De aceasta data decizia este sigur una corecta, mingea lovindu-l in spate pe Lucian Goian.

Min. 79 – Prepelita il lanseaza excelent pe Tatu, dar se opreste jocul pentru un offside la Mihai Costea. Fostul atacant al Craiovei a dat semne ca vrea sa joace mingea, dar nu a atins balonul. Brazilianul se afla, in schimb, in pozitie regulamentara.

Min. 77 – Stelistii cer penalty pentru un posibil hent, dar arbitrul lasa jocul sa continue. Budescu a intrat la gazde, in locul lui Stratila, care a acuzat probleme musculare. Fatai a trecut mijlocas dreapta.

Min. 71 – Miranda vede si el cartonasul galben pentru un fault asupra lui Iliev.

Min. 69 – Cristi Tanase vede si el cartonasul galben pentru un fault grosolan asupra lui Stratila. Stelistii sunt extrem de nervosi.

Min. 68 – Seto il lanseaza excelent pe Fatai si acesta suteaza putin pe langa poarta lui Tatarusanu. Ronny Levy a facut si a treia schimbare, Prepelita intrand in locul lui Latovlevici. Brandan a trecut fundas stanga.

Min. 66 – Fatai a vazut cartonasul galben pentru tragere de timp.

Min. 60 – Iliev vede cartonasul galben pentru un fault asupra lui Stratila.

Min. 58 – Udoji, unul dintre cei mai buni jucatori de pe teren, a fost inlocuit cu Cosmin Matei. Mijlocasul Astrei, aflat la debutul in Liga I, nu este 100% pregatit fizic astfel ca a parasit suprafata de joc, lasandu-i locul unui fost jucator al Stelei.

Min. 53 Astra – Steaua 2-0. Iliev, in postura de ultim aparator, se lasa depasit foarte usor de Fatai si atacantul Astrei, spre deosebire de Tatu, il executa cu sange rece pe Tatarusanu. Greseala uriasa comisa de fundasul bulgar al Stelei.

Min. 52 – Brandan centreaza de pe stanga, Tatu intoarce, Rusescu suteaza in forta de la 16 metri si Lung scoate cu greu in corner. Lovitura de colt ramane fara rezultat.

Min. 49 – Stratila centreaza de pe dreapta, Miranda castiga duelul aerian cu Geraldo, reia cu capul si mingea sterge praful de pe transversala portii aparate de Tatarusanu. Ocazie importanta pentru Astra!

23.04 – Astra a avut lovitura de start in repriza a doua.

Min. 45 – Este pauza la Ploiesti. Dupa 45 de minute in care s-a jucat un fotbal destul de inchis, Astra conduce, cu 1-0. Ndoye a transformat un penalty destul de usor acordat in favoarea gazdelor. Ronny Levy, antrenorul Stelei, trebuie sa-si revitalizeze jucatorii la pauza, in conditiile in care a efectuat doua schimbari inca din prima repriza.

Min. 38 Astra – Steaua 1-0. Stratila a centrat de pe dreapta, Miranda a cazut in duel cu Geraldo si s-a acordat penalty pentru Astra. Ndoye a transformat cu siguranta si a deschis scorul. Geraldo a vazut cartonasul galben. Decizia arbitrului a fost una discutabila, Miranda cazand extrem de usor de langa fundasul Stelei.

Min. 36 – Tatu rateaza prima ocazie uriasa a Stelei. Atacantul Stelei a profitat de preluarea kilometrica a lui Bruno Miguel, a scapat singut cu Lung, a incercat lobul, Lung a respins, iar apoi Tatu s-a impiedicat in mingea si portarul gazdelor a reusit sa retina.

Min. 33 – Ronny Levy risca si face si a doua schimbare. A iesit Nikolic, cu o evolutie lamentabila, si a intrat Mihai Costea.

Min. 32 – Debutantul Udoji rateaza cea mai mare ocazie de pana acum a meciului. Ndoye l-a lansat excelent pe Udoji, cu o pasa peste defensiva visatoare a Stelei, si mijlocasul Astrei a reluat putin pe langa poarta lui Tatarusanu.

Min. 29 – Se joaca mult intre cele doua careuri de 16 metri. Sunt probleme la pasa decisiva. Asistam la un duel intre doua defensive asezate foarte bine pe teren.

Min. 23 – Ploiestenii isi tin la respect adversarul, desi Steaua era cotata cu prima sansa inaintea partidei.

Min. 17 – Cristi Tanase reuseste o interceptie pe stanga, centreaza pe sase metri si Nikolic reia slab cu capul, peste poarta Astrei.

Min. 10 – Rusescu trimite un sut-inselator, din lateral dreapta, si mingea ocoleste de putin poarta Astrei.

Min. 5 – Incredibil! Gabi Matei, unul dintre cei mai accidentati fotbalisti din Liga I, nu mai poate continua partida si este inlocuit inca din acest minut cu Raul Rusescu. Nicolita trece fundas dreapta la Steaua.

Min. 3 – Maranhao suteaza periculos, de la 25 de metri, si mingea ocoleste de putin poarta Stelei. Gabi Matei se resimte dupa ce a calcat stramb.

22.01 – Steaua a avut lovitura de start a meciului. Sunt aproape 8.000 de spectatori in tribunele Stadionului Astra, iar terenul se prezinta in conditii bune. Vremea este una buna pentru fotbal.

Marius Sumudica, antrenorul ploiestenilor, incepe cu Silviu Lung – Matel, Lucian Goian, Bruno Miguel, Maranhao – Seto, Ndoye – Fatai, Udoji, Stratila – Miranda. Rezerve sunt Lungu, Gaman, Tiganasu, Ologu, Budescu, Alexandru Stan, Cosmin Matei.

Ronny Levy, antrenorul Stelei, raspunde cu Tatarusanu – Gabi Matei, Iliev, Geraldo, Latovlevici – Nicolita, Bourceanu, Brandan, Cristi Tanase – Tatu, Nikolici. Rezerve sunt Stanca, Gardos, Rusescu, Bicfalvi, Prepelita, Galamaz, Mihai Costea.

[youtube]zQYJPWRDSWE[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
1.836 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger