AcasăRecomandariAstra si CFR Cluj, in pragul colapsului

Astra si CFR Cluj, in pragul colapsului

Liga I abia a inceput, insa exista posibilitatea ca numarul de echipe inscrise sa se reduca semnificativ pe cale naturala, din cauza problemelor economice.

Giurgiuveanul Fatai (tricou alb) asteapta un semnal de la Ioan Niculae (sursa foto afcastragiurgiu.ro)

Daca despre situatia dificila in care se afla echipe precum Rapid sau Dinamo se stie deja, alarmant este faptul ca probleme cu banii acuza inclusiv CFR Cluj si Astra Giurgiu, formatii care aseara urmau sa se bata pentru calificarea in play-off-ul Europa League. Ardelenii sunt neplatiti de cinci luni si au abordat returul cu Dinamo Minsk, din turul III preliminar, cu frana de mana trasa, desi, in tur, bielorusii se impusesera doar cu 1-0. Nemultumiti de discutiile avute cu oficialii clubului, clujenii s-au antrenat doar jucand tenis cu piciorul.

Elevii lui Vasile Miriuta nu mai vor sa joace pentru CFR (sursa foto cfr1907.ro)

Nici jucatorii de la Astra Giurgiu nu au mai vazut un ban tot de cinci luni, patronul Ioan Niculae fiind mai preocupat de problemele pe care le are cu legea. Fundasul tunisian Syam Ben Youssef a plecat de la echipa, iar Budescu si compania au amenintat ca nu se prezeinta la meciul cu FC Botosani de duminica, din etapa a III-a a Ligii I. Nici la Petrolul Ploiesti situatia nu este una grozava, “lupii” renuntand la fotbalisti costisitori precum Mircea Bornescu, Guilherme Sitya sau Ianis Zicu. In aceste conditii este normal sa ne gandim ca participarea echipelor romanesti in Europa League este una de succes, indiferent de numarul formatiilor care au trecut cu bine de mansa a doua a turului III preliminar.

 

author avatar
Cristi Ionita
882 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger