AcasăSPORTAstra da mai multi jucatori la nationala decat Steaua

Astra da mai multi jucatori la nationala decat Steaua

Gaman si Budescu se vor revedea si la echipa nationala

Campioana en-titre are nu mai putin de 11 jucatori convocati la loturi nationale in pauza prilejuita de meciurile oficiale internationale ale echipelor reprezentative.

Gaman si Budescu se vor revedea si la echipa nationala

Cu toate acestea, Steaua da doar trei fotbalisti la prima reprezentativa a Romaniei, mai putini decat rivalii de la Astra. Selectionerul Anghel Iordanescu i-a convocat pentru meciurile cu Finlanda si Insulele Feroe pe Alexandru Chipciu, Adrian Popa si Paul Papp, in timp ce de la giurgiuveni a fost impresionat de Constantin Budescu, Denis Alibec, Valerica Gaman si Silviu Lung jr.
Alti stelisti convocati pentru meciurile internationale sunt Alexandru Tudorie, Rares Enceanu si Valentin Cojocaru (merg sub comanda lui Cristi Dulca, la Under-21), Vlad Mihalcea si Ionut Poiana (reprezentativa Under-18), Jean-Sony Alcenat (chemat la nationala statului Haiti), Catalin Carp (Republicii Moldova) si Houssine Kharja (Maroc). Ceilalti jucatori din lot au primit liber de la antrenorul Mirel Radoi, revenirea la antrenamente fiind programata pentru maine.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
71 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger