AcasăSPORTAstra - CFR Cluj 3-3. Meci demential la Giurgiu

Astra – CFR Cluj 3-3. Meci demential la Giurgiu

Poate cel mai spectaculos meci al etapei a 33-a a Ligii I la fotbal s-a disputat duminica seara, la Giurgiu, Astra fiind aproape de o victorie istorica impotriva lui CFR Cluj, desi a jucat aproape 80 de minute in inferioritate numerica.

Vrand sa razbune infrangerea suferita in Cupa, Astra a inceput meciul in forta si avea 2-0 inca din minutul 12. Fatai a reusit dubla, profitand la maxim de greselile nepermise ale defensivei adverse.

Meciul s-a rupt in minutul 14, cand Weldon a cazut in careul advers, iar centralul a acordat aiurea penalty si eliminare. Pe langa rosul acordat lui Ben Youssef, arbitrul i-a mai trimis in tribune pe Daniel Isaila, antrenorul Astrei, si Dinu Gheorghe, presedintele giurgiuvenilor, din cauza protestelor violente. Gabi Muresan a transformat, dupa mai bine de trei minute de parlamentari, si CFR a redus din diferenta.

Robert Maah a restabilit egalitatea, insa, in inferioritate numerica, Astra a preluat conducerea inainte de pauza, Takayuki Seto reusind sa inscrie cu un sut fabulos, in vinclu.

In partea a doua a jocului, Astra a cedat fizic, iar CFR a impus ritmul jocului. Chiar si asa, clujenii si-au creat cele mai mari ocazii in urma unor faze fixe sau in urma unor suturi de la mare distanta. Culmea, trei dintre acestea au nimerit chiar bara: Maah (’56), Maftei (’73) si Gabi Muresan (’89).

Desi a avut aproape 80 de minute om in plus, CFR a scos doar un egal din acest meci, Maah marcand golul de 3-3 in minutul 82.

Greseala centralului, care a rupt echilibrul numeric inca din minutul 14, si punctele pierdute acasa cu CFR i-ar putea costa pe cei de la Astra locul in Europa League.

[youtube]tczw72CBEN4[/youtube]

 

author avatar
Cristi Ionita
214 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger