AcasăSPORTAstra a remizat cu Viktoria Plzen, in returul de pe Arena Nationala

Astra a remizat cu Viktoria Plzen, in returul de pe Arena Nationala

Giurgiuvenii nu au mai reusit sa obtina rezultatul foarte bun din tur, incheind la egalitate infruntarea disputata la Bucuresti cu cehii de la Viktoria Plzen, contand in cadrul grupei E a Europa League.

Astra a incheiat, asadar, la egalitate, scor 1-1, meciul disputat in fata propriilor suporteri, veniti joi seara, pe Arena Nationala, sa urmareasca infruntarea campioanei Ligii I. Pentru Astra a inscris Alexandru Stan, in prima parte a meciului, adica in minutul 19. Bucuria giurgiuvenilor a fost de foarte scurta durata, avand in vedere ca golul egalizator al oaspetilor a fost marcat de Krmencik peste doar 6 minute.

Fara sa aiba aportul lui Alibec, accidentat, dar cu Teixeira revenit in primul 11, echipa lui Sumudica a obtinut un singur punct dupa meciul de seara trecuta, acumuland 4 puncte in grupa, stiut fiind faptul ca in tur a invins cu scorul de 2-1. Aflata pe locul 3 in grupa E, Astra spera la o victoria in etapa urmatoare, desi are in fata un adversar deloc usor, Austria Viena. Un rezultat bun obtinut la Viena ar apropia campioana Romaniei de mult0dorita calificare in 16-imile de finala ale competitiei.

201 afisari

1 COMENTARIU

  1. S-a lansat deja Proiect B!
    Numai cand vrei sa castigi bani: Proiect B!
    Numai cand vrei castiguri sigure: Proiect B!
    Proiect B: siguranta si stabilitate!
    Proiect B: siguranta si seriozitate!
    Cere detalii mai multe la adresa de email: nicugitan@yahoo.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger