AcasăSPORTAstra a invins campioana Cehiei, Steaua a remizat cu Zurich

Astra a invins campioana Cehiei, Steaua a remizat cu Zurich

A fost din nou o seara plina pentru microbisti, indeosebi pentru suporterii campioanei si ai vicecampioanei Ligii I. In timp ce jucatorii de la Astra au reusit o victorie in Cehia, stelistii au incheiat la egalitate infruntarea cu FC Zurich, desi au condus pana in minutul 86.

Jucatorii antrenati de Sumudica s-au impus pentru prima oara intr-un meci disputat in grupe, castigand cu 2-1 meciul contra campioanei Cehiei, Viktoria Plzen, chiar pe terenul adversarilor. Pentru Astra a marcat Alibec, in minutul 41, giurgivenii adaugandu-si un nou punct pe tabela urmare a autogolului lui Horava, din minutul 64. Golul de onoare al cehilor a fost reusit de acelasi Horava, din lovitura de la 11 metri.

Iar daca la Astra multi l-au considerat cel mai bun jucator pe Alibec, la Steaua au fost doua astfel de nume- cel al lui Adi Popa, care i-a centrat fantastic marcatorului unicului gol al echipei din Ghencea, iar celalalt al portarului ros-albastru, Nita, care a parat mai multe suturi periculoase pentru poarta Stelei. Chiar si asa, Steaua nu a reusit sa se impuna in meciul disputat seara trecuta, contand in acdrul etapei a treia din grupele Europa League.

Fotbalistii antrenati de Reghecampf au deschis scorul, prin Golubovic, in minutul 63, in timp ce Kone a egalat, 23 de minute mai tarziu. In ciuda egalului cu echipa elvetiana aflata in liga secunda, stelistii spera ca in retur vor reusi o victorie, astfel incat sa-si mentina sansele de calificare in 16-imile Ligii Europene.

sursa foto: Facebook/FC Steaua

author avatar
Cristina Stefan
203 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger