AcasăSPORTAsta-i chiar culmea! Copilul lui Froch este fan Bute!

Asta-i chiar culmea! Copilul lui Froch este fan Bute!

Rocco este febletea lui Carl Froch

Boxerul britanic Carl Froch, adversarul lui Lucian Bute din 26 mai, de la Nottingham, este mandru nevoie mare de Rocco, fiul sau de numai un an si 10 luni.

Rocco este febletea lui Carl Froch

Aflat in plina perioada de pregatire la Institutul Sportiv din Sheffield, unde se antreneaza alaturi de lotul olimpic de box al Marii Britanii, Froch a ramas socat cand Rocco, fiul sau, a inceput sa rosteasca numele lui Bute.

Pustiul “Cobrei” urmareste cu atentie antrenamentele tatalui

Pustiul “Cobrei” nu rateaza aproape niciun antrenament d-al tatalui si l-a auzit vorbind pe acesta de nenumarate ori de campionul roman, insa a preluat ideea intr-un stil total nepotrivit, spre amuzamentul staff-ului lui Froch.

Carl si Rocco sunt fani ai echipei Nottingham Forest

Cu toate acestea, Carl este mandru de fiul sau si inclinatia acestuia catre sport.

Lucian Bute

“Este febletea mea si motivatia mea. Totusi, nu prea as vrea sa-l vad boxer. Am incasat eu destule lovituri in cap si pentru el” spune Froch senior. Britanicul nu exclude insa posibilitatea ca Rocco sa devina un campion al sporturilor de contact “tinand cont de trecutul razboinic al familiei”. Pe langa box, Rocco Froch este deja un mare fan al echipei de fotbal Nottingham Forest.

Logodnica pugilistului, Rachaela, isi invata copilul sa inoate

Anul trecut, cand familia a stat mai mult in SUA (Froch sustinand meciurile cu Glen Johnson si Andre Ward din Atlantic City), “Cobra” si fiul sau au savurat din tribune mai multe meciuri ale echipei de hochei de gheata Florida Panthers.

Bute inca isi planifica urmasii

Daca pustiul lui Froch deja invarte sporturile pe degete, Lucian Bute inca nu are urmasi. Totusi, campionul mondial IBF la categoria supermijlocie spune ca isi doreste intemeierea unei familii alaturi de Elena Aprozeanu, iubita sa. Lucian afirma, inca de acum un an, ca “provin dintr-o familie puternica, unita si este normal sa-mi incheg, la randu-mi, o familie. Am patru surori si stiu ce importante sunt relatiile intre frati”. Ca si Froch, Bute nu si-ar dori ca urmasii sai sa aleaga boxul pentru ca “este neplacuta sa incasezi constant lovituri in cap, nu vreau sa treaca prin aceleasi dificultati prin care am trecut si eu”.

author avatar
Cristi Ionita
670 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger