AcasăSPORTAsta e cel mai nou cuplu din sportul romanesc!

Asta e cel mai nou cuplu din sportul romanesc!

Patricia Vizitiu si Adrian Ion

Viata de sportiv este una extrem de dificila, astfel ca mai mereu cei din aceeasi bransa ajung sa se cupleze intre ei.

Patricia Vizitiu si Adrian Ion

Pentru ca activitatea la nivel inalt implica, mai mereu, cantonamente si drumuri continue, pentru sportivi este greu sa-si gaseasca un suflet pereche care sa inteleaga asemenea sacrificii.

Iar dupa Florin Costea – Ada Nechita si Cristina Varzaru – Dragos Stoenescu, sportul romanesc da un nou cuplu cu pretentii de nationala.

Patricia Vizitiu a semnat de curand cu CSM Bucuresti

Adrian Ion, rugbistul formatiei Farul Constanta, si handbalista Patricia Vizitiu, de la CSM Bucuresti, au fost zariti de mai multe ori impreuna intr-un celebru club de noapte. Mai mult, cei doi au inceput sa posteze si cateva poze pe un celebru site de socializare, semn ca relatia este inca la inceput.

Flankerul Adrian Ion, chemat mai mereu la actiunile echipei nationale a Romaniei sau a selectionatei divizionare ce ne reprezinta in cupele europene, este apreciat in special pentru efortul depus pe teren, fiind unul dintre jucatorii din Romania care placheaza cel mai mult si nu se da in laturi de la niciun contact.

Adrian Ion (cu mingea) evolueaza constant in echipa nationala de rugby

Patricia Vizitiu, achizitie de ultim moment a formatiei CSM Bucuresti, a revenit in tara dupa o perioada de doi ani in care a evoluat la Uskudar (Turcia) si Krim Ljubljana (Slovenia). Patricia, considerata unul dintre cei mai buni interi romani, are 26 de selectii in echipa nationala la numai 25 de ani.

Cei doi sportivi au facut furori cu pozele postate pe Facebook, fanii lor sustinand ca le sta foarte bine impreuna. Mai mult, acestia sunt siguri ca relatia dintre un rugbist si o handbalista va dainui in timp avand ca model relatia dintre Darie Curea, fostul rugbist al echipei Dinamo Bucuresti, si Iulia Puscasu, handbalista ce a castigat numeroase trofee interne si internationale cu Oltchim Ramnicu Valcea.

Darie Curea si Iulia Puscasu sunt de foarte multi ani impreuna

Darie si Iulia s-au casatorit in 2010 si au o fetita impreuna. Interesant este ca Darie Curea si Adrian Ion au fost colegi la Dinamo, iar Iulia Puscasu si Patricia Vizitiu au jucat la Oltchim Ramnicu Valcea, 2009-2012, evoluand impreuna si la echipa nationala.

sursa foto: Facebook

author avatar
Cristi Ionita
2.569 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger