AcasăSPORTAsculta cum a vrut Piturca sa aranjeze un blat (AUDIO)

Asculta cum a vrut Piturca sa aranjeze un blat (AUDIO)

O inregistrare de 98 de minute in care se aude o voce care seamana cu a lui Victor Piturca a aparut pe internet. Se pare ca e vorba de o intalnire pe care fostul selectioner ar fi avut-o cu suporterii Universitatii cu cateva zile in urma. Daca inregistrarea este autentica, ea contine cateva informatii incendiare. Printre ele, cum Piturca a vrut sa aranjeze un meci Craiova – Otelul.

Mititelu n-a dat niciodata vreun punct Stelei! Nici gand! O fi el dusmanul meu, dar chiar n-a aranjat niciodata vreun meci, suta la suta va spun! Cu Galatiul am vrut eu să vorbesc cu Dorinel (Munteanu – n.r.) si cu Marius (Stan -n.r.). Le-am dat telefon, i-am intrebat unde stau… Dar n-au vrut, aveau prime promise din alta parte”. Este vorba de meciul CraiovaOtelul, terminat 3-0, din finalul sezonului trecut, cand Universitatea avea nevoie de victorie ca sa ramana in prima liga.

Intr-un alt fragment, Piturca dezvaluie ca Mititelu a ajuns la fundul sacului si ca nu are bani nici ca sa tina Craiova in Liga a doua, dar si despre intentiile sale de a face o noua echipa a Stiintei, care sa preia inclusiv palmaresul Craiovei Maxima.

Mititelu are să dea numai la fisc vreo 5 milioane de euro si la firma de echipament de la Targu Mures vreo 4 milioane! DJTS poate să-l evacueze deja din cantonament, contractul e expirat. Nu vad cum sa duca Mititelu sezonul asta de B pana la capat, n-are cum sa mai iasa din situatia asta, in doua-trei luni moare!

Eu in 3 luni o sa-i scot tot la vanzare in contul datoriei de 7 milioane. Tot ce are! O sa facem o evaluare a palmaresului sa vedem cat o sa coste, 700, 800, si-l iau eu si-l dau gratis oamenilor. Eu n-am treaba! Ba baieti, cand se face noua echipa, ii luam tot! Mititelu e terminat 99%. Daca se face o noua echipa, mai rau moare!”

La care suporterii, entuziasmati ii zic: „Nea Piti, daca ne faci echipa, vei fi mai iubit decat Nea Marin Miliardaru!”

ASCULTA AICI INREGISTRAREA INTEGRALA!

[VIMEO]24093588[/VIMEO]

 

 

author avatar
Radu Padure
159 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger