AcasăSPORTAscensiune uriasa a unui boxer roman! Jo Jo Dan pune in pericol...

Ascensiune uriasa a unui boxer roman! Jo Jo Dan pune in pericol suprematia lui Mayweather!

A pierdut doua meciuri cu turcul Selcuk Aydin si a stat un an pe bara din cauza unei accidentari ingrozitoare, dar Jo Jo Dan ramane un boxer de top, luat in calcul de cele mai importante nume de peste ocean.

Decis sa demonstreze ca infrangerile suferite in Turcia au fost nemeritate, Jo Jo Dan a revenit in ring cu doua victorii spectaculoase, obtinute in trei luni si jumatate.

Romanul, manageriat de celebrul Lou DiBella, l-a facut knock-out pe Franklin Gonzalez, in decembrie anul trecut, iar pe 4 aprilie l-a batut, la decizie, pe cubanezul Damian Frias.

Cele doua victorii obtinute l-au urcat pe Jo Jo Dan pana pe locul 4 mondial la categoria welter, in versiunea WBC, cea in care lider absolut este americanul Floyd Mayweather.

Gratie clasamentului foarte bun din acest moment, Jo Jo Dan poate aspira la un meci pentru o centura si in urma caruia invingatorul sa devina challenger obligatoriu pentru marele Mayweather.

In acest moment, posesori de centuri in versiunea WBC sunt Jessie Vargas (campionul Americii de Nord), Leonard Bundu (campionul Europei) si argentinianul Luis Carlos Abregu (campionul WBC Silver).

author avatar
Cristi Ionita
555 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger