AcasăSPORTASA Tg.Mures in insolventa! Iasi si Craiova se bat pe locul de...

ASA Tg.Mures in insolventa! Iasi si Craiova se bat pe locul de Liga Europa

Prin transferul la ASA, Mutu a facut inca o alegere gresita in cariera

Intrunit in sedinta de urgenta, Consiliul de Administratie al ASA Targu Mures a decis intrarea in insolventa a clubului ardelean.

Prin transferul la ASA, Mutu a facut inca o alegere gresita in cariera

Concluzie a  hotararii de miercuri seara, ASA nu va putea evolua sezonul urmator in cupele europene. Asta inseamna ca locul formatiei muresene va putea fi luat de „campioana” din play-out, acolo unde CSU Universitatea Craiova ocupa primul loc dupa trei etape disputate.
„Este adevarat ca ASA intra in insolventa. Vom explica totul cat de curand posibil printr-un comunicat de presa. In aceasta situatie, suntem constienti ca nu vom mai putea evolua in cupele europene”, a confirmat informatia Cristian Chertes, directorul general de la ASA Tg. Mures.
Clubul ASA a acumulat datorii care se cifreaza la aproape 500 000 de euro, iar conducerea a decis sa declare insolventa pentru a incerca redresarea situatie financiare. La finalul campionatului, ASA poate pierde toti fotbalistii, care vor fi declarati jucatori liberi de contract.

Prunea: „Suntem pregatiti de Europa”

„Categoric, nu ne vom da la o parte! Ne intereseaza participarea in cupele europene, iar orasul Iasi are tot ce ii trebuie ca sa poata juca acasa inclusiv meciurile din grupele Europa League – ma refer aici la aeroport international, hoteluri bune si stadion. Ne depunem licenta pentru cupele europene”, a declarat Florin Prunea, directorul executiv de la CSMS Iasi. Si CSU Craiova viseaza la locul ramas liber pentru Liga Europa, sustine Felix Grigore, managerul general al gruparii oltene: „Craiova are dreptul, incepand din sezonul viitor, sa joace in cupele europene, pentru ca avem deja trei ani consecutivi in competitii. Ne depunem dosarul pentru licenta UEFA. Nu dorim raul nimanui, dar, daca se va ivi ocazia, vom incerca sa profitam si sa jucam in cupele europene. Va fi mai greu cu stadionul, pentru ca, in mod clar, pe «Extensiv» nu putem juca in competitiile continentale. Probabil ca partidele din tururile preliminare le vom juca la Severin. Apoi… vom devea. Sa ajungem noi acolo!“.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
101 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger