AcasăSPORTAS Monaco isi face echipa de 500 de milioane de euro

AS Monaco isi face echipa de 500 de milioane de euro

Dmitry Rybolovlev, oligarhul rus care conduce gruparea AS Monaco, nu pierde timpul si vrea sa bage 500 de milioane de euro in aceasta vara pentru a-si construi o echipa de vis.

AS Monaco a promovat in Ligue I, iar Rybolovlev, care are o avere estimata la circa 8 miliarde de euro, este gata sa-si creeze o echipa cu care sa-si permita sa se ia la tranta cu orice formatie de top din Europa.

Rybolovlev i-a rezolvat deja pe James Rodriguez, Joao Moutinho, Falcao si Fabio Coentrao, fotbalisti pentru care plateste 150 de milioane de euro, iar Victor Valdes, portarul lui FC Barcelona, vine gratis dupa ce acordul sau cu gruparea catalana va inceta de comun acord la 30 iunie.

Patronul lui AS Monaco mai are pregatiti inca 350 de milioane de euro pentru a rezolva alte sase transferuri: Branislav Ivanovic (Chelsea), Jerome Boateng (Bayern Munchen), Ricardo Carvalho (Real Madrid), Kevin Prince Boateng (AC Milan), Sergio Busquets (FC Barcelona) si Hatem Ben Arfa (Newcastle United).

In aceste conditii, Claudio Ranieri, antrenorul lui AS Monaco, ar urma sa aiba la dispozitie urmatoarea formula de start: Victor Valdes – Ivanovic, Jerome Boateng, Ricardo Carvalho, Fabio Coentrao – Kevin Prince Boateng, Sergio Busquets, Joao Moutinho, Ben Arfa – James Rodriguez, Falcao.

Lotul ar urma sa fie completat cu cei mai buni jucatori care au evoluat pentru AS Monaco in Ligue II, printre acestia aflandu-se internationalul algerian Carl Medjani, fost la Liverpool, fundasul brazilian Adriano Silva, fost la Palermo si Atalanta, mijlocasul danez Jakob Poulsen (27 de selectii in nationala), suedezul Emir Bajrami (18 selectii in nationala) sau mijlocasul grec Alexandros Tziolis (39 de selectii in nationala).

author avatar
Cristi Ionita
614 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger